reklama
Ewa651
Fanka BB :)
Kachna pytanie czy normalne jest mocne ciagniecie macicy i w pachwinachMadzionga zarodki masz rewelacyjne. Moje były gorsze a zostały ze mną oba. Dobrze rokują.
Ja brałam to tylko miesiąc ale widać po komórkach ze sa lepszej jakości
To znaczy Jakie efekty były poprzednio? Pisałam teź priv jak coś
Jesli chodzi o DHEA to cos w tym jest ,bo kiedy byłam w invimedzie to dr mi zaleciła to i był piękny wynik , w Invikcie nic nie zaproponowali i wynik kiepściutki ,wiec grzecznie biorę wraz z koenzymem Q 10 ,mam nadzieje ,ze bedzie duzo lepszy wynik [emoji6]
Mi właśnie w invikcie profesor polecił, a w invimedzie nie wiedzieli o co biega z dhea co miasto to inne podejście hihi;p Najważniejsze, że faktycznie może działać. Ja dodatkowo po przyjmowaniu dhea mam wreszcie prawdpodobnie owulację sama z siebie, wcześniej to tylko na clo.
Ewa ja też tak miałam więc chyba to normalne w ciąży bliźniaczej, nie wiem dokładnie w którym tygodniu to było ale tak mnie bolało, że zrobienie trzech kroków do toalety to był wyczyn. Moja lekarka kazała mi wtedy brać no-spe nax 3 razy dziennie wtedy też chyba zaczęły mi się plamienia i lezalam plackiem ale wszystko przeszło. Macica rosnie a wiezadla nie nadążają, potem też mi się to jeszcze poworzylo parę zazy. Musisz się przyzwyczaić
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Te dni wloką się nieubłaganie.... Staram się wynajdywać sobie zajęcia, ale przeciez muszę się oszczędzać....ehhh....jeszcze tyle dni do bety:/
Kochana ja tak czekam na każde usg, mam wrażenie że dla mnie doba ma 72 godz. Jak sie to wszystko wleeeeczeeeee.
M26
Tez miałam podane 2 zarodki 2 dniowe, w pon beta to będzie 10 dpt
annemarie
a mi zawsze lekarz mowi,ze jak boli to dobrze,bo cos pozytywnego sie dzieje.A co ma bolec,palec u lewej nogi?
ja biore tez DHEA ,poprzednim razem mialam -nascie zarodkow(ile dokladnie nie wiem) i ciaze w komplecie.Pomimo,roznych zdan,ja to biore i wierze ,ze dziala.
Madzionga,3 proba,to jeszcze zaden rekord swiata i nie ma sie co zalamywac .Patrzyliscie na genetyke??? bo ja mam tez zawsze zarodki mega i nic z tego nie wychodzi,wlasnie przez genetyke. Moze warto o tym pomyslec?
Ewa651- ciagniecie macicy i w pachwinach ,to objaw bardzo zdrowje ciazy.Ból, który opisujesz może wynikać właśnie z rozciągania więzadła obłego macicy. macica jest jakby zawieszona na więzadłach w przestrzeni miednicy mniejszej i ból możesz odczuwać w różnych miejscach, nie tylko w podbrzuszu i pachwinach.
ja biore tez DHEA ,poprzednim razem mialam -nascie zarodkow(ile dokladnie nie wiem) i ciaze w komplecie.Pomimo,roznych zdan,ja to biore i wierze ,ze dziala.
Madzionga,3 proba,to jeszcze zaden rekord swiata i nie ma sie co zalamywac .Patrzyliscie na genetyke??? bo ja mam tez zawsze zarodki mega i nic z tego nie wychodzi,wlasnie przez genetyke. Moze warto o tym pomyslec?
Ewa651- ciagniecie macicy i w pachwinach ,to objaw bardzo zdrowje ciazy.Ból, który opisujesz może wynikać właśnie z rozciągania więzadła obłego macicy. macica jest jakby zawieszona na więzadłach w przestrzeni miednicy mniejszej i ból możesz odczuwać w różnych miejscach, nie tylko w podbrzuszu i pachwinach.
reklama
to będziemy tego samego dnia betę robićTez miałam podane 2 zarodki 2 dniowe, w pon beta to będzie 10 dpt
Podziel się: