reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

najki, zawsze tak jest z tymi małpami... jak chcesz szybko to będzie Cię podwkurzać.
Trzymamy kciuki, trzymamy :)
No już niedługo, chociaż boję się cholernie tego wszystkiego... Może mam 10% optymizmu w sobie, reszta to czarne myśli.

reklama
Przestań..nochal do góry.
Całe szczęście teraz udało się na MZ, więc kasiora zaoszczędzona. A że do 3 razy sztuka, to nie może byc inaczej jak dobrze!
Ja wciąż czekam..czy w ogóle się załapie

Wiadomo, ja też wolę coś robić, wydaje mi się, że powinno być lepiej, inny protokół, suplementy,dhea, zbiłam tsh, ale boję się, że będzie podobnie jak ostatnio tyle marzeń, dobrych myśli, a tutaj dzień po punkcji dzwonią, że raczej nic z tego nie będzie. I w ciągu chwili wszystko się rypie. Strasznie po tym ostatnim podejściu się tego boję..że nawet nie dojdzie do transferu..
No nic to..

Mam nadzieję, że się jednak załapiesz... może lada chwila.. najgorsze to czekanie........:(

hej dziewczyny czytam i czytam i postanowilam sie poradzic w niedziele mialam trnsfer☺niestety zauwazylam objawy grzybiczne piwerwsze oznaki byly juz podczas transferu niestety infekcja nasilila sie nie biore luteiny tylko prolutex w zastrzykach i niestety i tak mam takie objawy ...boje sie ze ta infekcja nie da szans mojej keuszynce na zagniezdzebnie sie....prosze poradzcie mi czy ma to wplyw i co zrobic...
Kochana ja po luteinie tak miałam ale dostałam fajne globulki i stosowałam je po transferze ale najpierw zapytałam swojej gin.w klinice także poddam ci nazwę a jak masz możliwość napisz sms do swojej gin czy możesz brać LACTOVAGILAN

Czekam na wyniki z estradiolu, na usg widziałam coś przypominające piankę w kąpieli tzn dla mnie tam było tyle pęcherzyków:) od wyniku zależy co dalej

Edtradiol 977 lekarz mówi że jeszcze trochę za niski, dalej gonal jeszcze jutro i cetrotide dwa dni, usg w czwartek, być moze w sobotę punkcja. Wiec wysiaduję jajka dalej

Aha dziewczyny zrobiłam coś szalonego, ale koleżanka wierząca w takie rzeczy mnie nakłaniała od dłuższego czasu, więc stwierdziłam, ze czemu nie ;) a więc po wizycie weszłam do sklepu i kupiłam... Dwa body malutkie, piękne:) podobno wszechświat musi widzieć, że jesteśmy gotowe na dziecko :):) no więc niech widzi :):) oczywiście nie powiem mężowi bo pomyśli, że już jestem szurnięta na Maksa ;););)

Martka może coś w tym jest ja nie wiedząc o tym przed 3 próbą kupiłam dwie czapeczki z myszką micki i skarpetki stwierdziłam, że jesli mi się to nie przyda to tyle dzieci się rodzi wokół nas, że na pewno komuś to dam. Nigdy wcześniej nie kupiłam żadnych ciuszkow dziecięcych dla siebie.

reklama
Martka może coś w tym jest ja nie wiedząc o tym przed 3 próbą kupiłam dwie czapeczki z myszką micki i skarpetki stwierdziłam, że jesli mi się to nie przyda to tyle dzieci się rodzi wokół nas, że na pewno komuś to dam. Nigdy wcześniej nie kupiłam żadnych ciuszkow dziecięcych dla siebie.
Może coś w tym jest ☺☺ przed następnym crio i ja może się skuszę; )

Do góry