reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ktg

reklama
ja miałam ktg w 33 tyg na izbie przyjęć i położna też dość mocno zatrzęsła moim brzuchem aby obudzić małego. Nie widzę w tym nic strasznego. My wszystkiego się boimy, a położne mają na tyle duże doświadczenie, że wiedzą co robią.

ja miałam ktg w 33 tyg na izbie przyjęć i położna też dość mocno zatrzęsła moim brzuchem aby obudzić małego. Nie widzę w tym nic strasznego. My wszystkiego się boimy, a położne mają na tyle duże doświadczenie, że wiedzą co robią.
To prawda, czasami myślę, że to jakaś ciążowa paranoja. Dzięki za uspokojenie :)

Mój dzieciaczek tez był w ten sposób budzony [emoji6]dziecku to na pewno nie zaszkodziło :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mi położna kazała sobie brzuchem ruszać żeby ją obudzić chodziłam przez chwile nic nie pomagało wiec kucnelam kilku razy i już było ok...

Mam pytanie. Czy KTG wykonuje się standardowo każdej ciężarnej?
Ja miałam ostatnią wizytę w 37tyg. Lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku. I tyle. Nie dał skierowania na KTG. Czy to tobrze czy źle?
Powiedział jedynie, że mam przyjść do niego jak nie urodzę do terminu.

reklama
Mam pytanie. Czy KTG wykonuje się standardowo każdej ciężarnej?
Ja miałam ostatnią wizytę w 37tyg. Lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku. I tyle. Nie dał skierowania na KTG. Czy to tobrze czy źle?
Powiedział jedynie, że mam przyjść do niego jak nie urodzę do terminu.
Mi lekarz zlecal pod koniec co tydzień
;)
Czy nie ma skurczy powoli i jak tam dzidziuś ..:)
Dodatkowo usg oczywscie;)

Do góry