Mi się Taduś podoba U nas też będzie Zosia (lub Weronika) i a synek pewnie Franutek (to mój typ na który mąż kręci nosem, ale go przekonam) Ależ jestem ciekawa kogo tam noszę w brzuchu Mam przeczucie na dziewczynkę (w pierwszej ciąży byłam od poczatku pewna, że będzie syn i sie sprawdziło) z owulacją u mnie nie wiem jak jest - kochaliśmy się i przed i w trakcie i po (cóż intensywne starnia). Więc nie wiem który raz okazał się szczęśliwy
reklama
daga90
Fanka BB :)
U nas ciagle spory o imie dla dziecka jakie imie bym nie zaproponowala to maz kreci nosem ze albo mu sie nie podoba albo mu sie zle kojarzy. Zawsze chcielismy Piotra bo pasuje w kazdym wieku, Piotrus-Piotrek-Piotr. Ale maz siostry ciotecznej mojego meze ma tak na imie a my za nim nie przepadamy wiec odpada. Pozniej podobal nam sie Jakub i bylismy pewni jeszcze zanm dowiedzielismy sie ze jestem w ciazy, ze wlasnie tak bedzie mial kiedys na imie nasz syn no ale znow ta sama siostra meza niedawno urodzila i dali tak na imie swojemu synowi wiec pomysly sie skonczyly Ja chce Kubusia i juz prawie zaczynam tupac nogami a moj maz powiedzial ze nie chce ze wzgledu na siostre i jej meza za ktorymi nie przepadamy i w sumie to bardzo zadko sie z nimi widujemy. Za to moj maz wymyslil sobie imie Leon i caly czas mowi tylko o Leonie a ja nie jestem jakos przekonana aby takie imie mialo moje dziecko
Jesli chodzi o imie dla dziewczynki to mnie sie podoba Alicja, Zuzia, Kornelia, a mojemu mezowi nie podoba sie zadne imie, ewentualnie Patrycja ale mnie sie nie podoba wiec ciezko bedzie cos wybrac dobrze ze jeszcze duzo czasu do porodu wiec moze dojdziemy do jakiegos kompromisu
Jesli chodzi o imie dla dziewczynki to mnie sie podoba Alicja, Zuzia, Kornelia, a mojemu mezowi nie podoba sie zadne imie, ewentualnie Patrycja ale mnie sie nie podoba wiec ciezko bedzie cos wybrac dobrze ze jeszcze duzo czasu do porodu wiec moze dojdziemy do jakiegos kompromisu
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Ha a ja znalazłam imię dla syna, nawet 2 (chociaż i tak mam przeczucie, że będzie córka ;-)) Julian albo Hubert, przy czym z mężem tylko z Julianem się zgadzamy. A dla dziewczynki znalazłam tyle ładnych imion, ale dalej na pierwszym miejscu Nina :-) I postawię na swoim...
_Ewelinka_
[h=2]Najpopularniejsze imiona damskie i męskie w pierwszej połowie 2012 r.[/h]
Według danych z tego roku najczęściej chłopcom nadaje się imiona:
1. Jakub… 2. Mateusz… 3. Jan… 4. Bartek…
5. Kacper… 6. Michał… 7. Szymon… 8. Wojciech…
9. Filip… 10. Adam… 11. Piotr… 12. Wiktor…
13. Dawid… 14. Antoni… 15. Igor… 16. Mikołaj…
17. Karol… 18. Aleksander… 19. Marcel… 20. Kamil…
5. Kacper… 6. Michał… 7. Szymon… 8. Wojciech…
9. Filip… 10. Adam… 11. Piotr… 12. Wiktor…
13. Dawid… 14. Antoni… 15. Igor… 16. Mikołaj…
17. Karol… 18. Aleksander… 19. Marcel… 20. Kamil…
Według danych z tego roku najczęściej dziewczynkom nadaje się imiona:
1. Julia… 2. Maja… 3. Zuzanna… 4. Aleksandra…
5. Natalia… 6. Wiktoria… 7. Oliwia… 8. Lena…
9. Maja… 10. Zuzanna… 11. Anna… 12. Alicja…
13. Emila… 14. Zofia… 15. Marta… 16. Gabriela…
17. Milena… 18. Nadia… 19. Maria… 20. Amelia…
5. Natalia… 6. Wiktoria… 7. Oliwia… 8. Lena…
9. Maja… 10. Zuzanna… 11. Anna… 12. Alicja…
13. Emila… 14. Zofia… 15. Marta… 16. Gabriela…
17. Milena… 18. Nadia… 19. Maria… 20. Amelia…
emilka87
zabka253 to tez byly od poczatku moje typy.. jednak teraz w gre wchodzi jeszcze Liwia
Ewelinka w twoim rankingu powtarza sie Maja i Zuzanna- moze to jakis znak
iwonas ja bym obstawiała Patryk i Patrycja Oliwia bardzo ładne ale troszke popularne..
Ewelinka w twoim rankingu powtarza sie Maja i Zuzanna- moze to jakis znak
iwonas ja bym obstawiała Patryk i Patrycja Oliwia bardzo ładne ale troszke popularne..
natalia88
31.08.2009 [*] Aniołek
U nas o ile dla chłopca już mam wybrane: Maksymilian albo Filip
To dla dziewczynki zupełnie nic mi nie świta w głowie... Myślałam nad Lilianną, Maliną, Liwią i Lidią, no i Nadią, ale nie wiem zupełnie - niby wszystkie fajne, ale nie dla mojej fasolki
To dla dziewczynki zupełnie nic mi nie świta w głowie... Myślałam nad Lilianną, Maliną, Liwią i Lidią, no i Nadią, ale nie wiem zupełnie - niby wszystkie fajne, ale nie dla mojej fasolki
reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
A my z mezem mamy wreszcie imie dla dziewczynki: Dorotka :-)
Podziel się: