reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Pamiętam jak zastanawiałam się nad kupieniem tego sensora (byłam w ciąży jak nie było refundacji) i było sporo opinii,  że właśnie często się psują, ale jednocześnie wynikało z tego, że uznawano reklamacje i że mniej zawodne były, gdy sensor zakładała osoba przeszkolona (przedstawiciel handlowy).

Druga rzecz, że skoro czujesz ssanie w żołądku, to może jednak rzeczywiście źle jesz i masz za niski cukier. Za mało białka lub tłuszczu albo po prostu za mało kalorii. Ciężarna z cukrzyca powinna w pewnym sensie podjadać, tzn. jeść częściej, ale to co jest dozwolone w diecie, czyli nie paluszki i landrynki. 

Mnie ta dieta mocno irytowała, bo jadłospisy z ulotek dla ciężarnych często się wykluczały albo podbijały mi kosmicznie cukier. Także musiałam działać metodą prób i błędów, a i tak czasami wyskakiwały jakieś kwiatki, np. całkiem inny cukier na czczo po identycznej kolacji i identycznej porze spania.

Powodzenia, na pewno z czasem się przyzwyczaisz i będziesz wiedziała co Ci służy a co nie.

Do góry