właśnie spojrzałam na allegro i tam można sobie zobaczyć opinie wraz z kilkoma fotkami które ludzie wrzucają , widzę ze są właśnie starsze dzieci na nich i wyglada to bardzo okteż nad nim myślałam . Jest stabilne i ok dla starszego dziecka -2 lata ? Nogi nie zajmują dużo miejsca ??
reklama
jasani
Fanka BB :)
Cena równa się jakość. Ja kupiłam używane, tez nie uśmiechało mi się kupować za takie pieniądze nowego.Jak dla mnie 1500 zł za krzesełko to trochę przegięcie, wolę podobne i zdecydowanie tańsze
Folami83
ok, dziękuję Ci serdecznie za opinię i podpowiedź . Chyba zdecyduje się na to krzesełko . Przekonuje mnie,że tacka jest plastikowa więc się tak nie zniszczy jak drewniana .właśnie spojrzałam na allegro i tam można sobie zobaczyć opinie wraz z kilkoma fotkami które ludzie wrzucają , widzę ze są właśnie starsze dzieci na nich i wyglada to bardzo ok
o tak super się ja czyści a jak się domyślasz u mnie to kilka razy dziennieok, dziękuję Ci serdecznie za opinię i podpowiedź . Chyba zdecyduje się na to krzesełko . Przekonuje mnie,że tacka jest plastikowa więc się tak nie zniszczy jak drewniana .
Folami83
mogłabyś mi jeszcze powiedzieć, który model krzesełka Lionelo posiadasz ??ja za lionelo zapłaciłam 200 zł w promocji i dokupilam za bodajze 69 to pokrycie materiałowe. wiec cena naprawdę mi pasowała
Folami83
ok, dzięki...też miałam to na myśli , ale potem zaczęłam się zastanawiać czy myślimy o tym samym Udało Ci się kupić wkładkę do niego ?? Myślałam , że nie mają wkładek do tego krzesełkalionelo floris konkretnie grey stone
reklama
reklama
Podziel się: