reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Mieszkam w Anglii, oni tutaj nie podtrzymuja ciąży tak jak w Polsce.. Zarodka nie widać, dlatego szukali ciąży pozamacicznej, której tez nie znaleźli. Nie mam pojęcia jak duży jest pęcherzyk, bo niczego mi nie pokazali ani nie powiedzieli, pokazali mi tylko ich zapisy na kartce jak wychodziłam ze szpitala i zapytałam czy w końcu ta ciąża tam jest czy jej nie ma, z których i tak nic nie wiadomo. B-HCG ponad 1000, czyli to potwierdza ciąże, w poniedziałek chcą powtórzyć badania krwi, jako ostatni test. Wszystko wewnątrz mam pozamykane wiec nie rozumiem jak może być tam puste jajeczko i nic nie widać. Myśle, ze umówię się prywatnie do Polskiej kliniki jeśli w poniedziałek niczego nie wyjaśnia, a jutro tez zadzwonię do położnej zapytać o wyniki badań krwi zanim zaczęły się bóle o krwawienia, może poziom progesteronu był wyższy zanim pojawiło się krwawienie i będę miała jakaś jasność.

Do góry