reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krwawienie w 9 tyg. ciąży

Cześć dziewczyny. Pisze, bo chciałabym się dowiedzieć czy któraś zwad miała plamienia w ciąży trwające już ponad tydzień i czy skończyło się wszystko w porządku . Biorę duphaston, luteinę i zastrzyki przeciwzakrzepowe z heparyna. W skrócie mam za sobą dwa poronienia w 7 tyg. I jedno szczęśliwe zakończenie

reklama
Rozwiązanie
Cześć dziewczyny. Pisze, bo chciałabym się dowiedzieć czy któraś zwad miała plamienia w ciąży trwające już ponad tydzień i czy skończyło się wszystko w porządku . Biorę duphaston, luteinę i zastrzyki przeciwzakrzepowe z heparyna. W skrócie mam za sobą dwa poronienia w 7 tyg. I jedno szczęśliwe zakończenie
Hej, ja miałam plamienie, trwało kilka dni, miałam je dokładnie w 9tyg trafiłam do szpitala, leżałam 3 dni, brałam duphaston jakiś czas i wszytko skończyło się dobrze :)
Hej, ja miałam plamienie, trwało kilka dni, miałam je dokładnie w 9tyg trafiłam do szpitala, leżałam 3 dni, brałam duphaston jakiś czas i wszytko skończyło się dobrze :)

Rozwiązanie
reklama
Do góry