reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Krwawienie i słabe bicie serca 6t5d

Monia0731

Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Jestem w 6t5d wg cyklu.
Wczoraj dostałam brązowe plamienie, dość obfite. Pojechałam na IP- sprawdzono wziernikiem, wszystko ok. Następnie USG dopochwowe- akcja serca widoczna. Kazano czekać. Po godzinie zeszła kolejna lekarka.
Znów badanie.
Akcja serca 80. I cyt’mogla by być wyższa’.
Lekarka powiedziała, że mam się nastawiać, że jestem w 5 tygodniu ciąży, że na ten termin, który podałam akcja serca jest zbyt niska i może być wskazaniem do poronienia.
Dostałam duphaston 3x1

Oczywiście moje cykle nie były regularne, więc młodsza ciąża jest możliwa.

Po powrocie do domu dostałam bóli jak na miesiączkę i jednorazowy spory rzut świeżej krwi.. do rana nic więcej się nie działo- zero świeżej krwi.. dziś tylko pozostałości brązowego brudzenia.

Dziewczyny, nie wiem właściwie czego oczekuje.. ale czy są jakiekolwiek szanse na pozytywne zakończenie sprawy? Miałam od piątku miałam 3 USG. Może to było przyczyną krwawienia… nie wskazano na żadne krwiaki, nadżerki.
Dostałam też informację, że nic więcej nie mogą zrobić i mam czekać do 2 tygodni.

reklama
Była u mnie taka sama sytuacja. Serce również biło za wolno. Niestety, ale nie skończyło się to dobrze. Tyle, że u mnie beta źle przyrastała od początku, a potem spadała.

Cześć dziewczyny. Jestem w 6t5d wg cyklu.
Wczoraj dostałam brązowe plamienie, dość obfite. Pojechałam na IP- sprawdzono wziernikiem, wszystko ok. Następnie USG dopochwowe- akcja serca widoczna. Kazano czekać. Po godzinie zeszła kolejna lekarka.
Znów badanie.
Akcja serca 80. I cyt’mogla by być wyższa’.
Lekarka powiedziała, że mam się nastawiać, że jestem w 5 tygodniu ciąży, że na ten termin, który podałam akcja serca jest zbyt niska i może być wskazaniem do poronienia.
Dostałam duphaston 3x1

Oczywiście moje cykle nie były regularne, więc młodsza ciąża jest możliwa.

Po powrocie do domu dostałam bóli jak na miesiączkę i jednorazowy spory rzut świeżej krwi.. do rana nic więcej się nie działo- zero świeżej krwi.. dziś tylko pozostałości brązowego brudzenia.

Dziewczyny, nie wiem właściwie czego oczekuje.. ale czy są jakiekolwiek szanse na pozytywne zakończenie sprawy? Miałam od piątku miałam 3 USG. Może to było przyczyną krwawienia… nie wskazano na żadne krwiaki, nadżerki.
Dostałam też informację, że nic więcej nie mogą zrobić i mam czekać do 2 tygodni.
Ja bym chyba nie dała rady wysiedzieć w takiej sytuacji przez 2 tygodnie i podeszłabym szybciej na USG

Do góry