reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krótka kość udowa

reklama
Może Hanki tak mają;) moja Haniula urodzona 38t6d 2560g co dawało 9 centyl. Też byłam na diecie cukrzycowej. Aktualnie ma rok i waży 9 kg ale wszędzie jej pełno

Tak myślę. Moja dopiero po dwóch latkach 10 kg przekroczyła i nosimy niektóre 80 dalej 🙈
Gdzie znaleźć ubranka dla chudszych dzieci 😅 moja za miesiac roczek, nosi rozm 80 na długość ale w ramionach czy brzuszku wszystko luz i wszystko zwisa 🤭 wracając do tematu, mam porownanie do koleżanki ktora rodziła 4 miesiace po mnie i też z cukrzycą ciążowa- u niej był luz, ledwo sie diety trzymala i cukry byly ok bobas duży oj ponad 3.5 kg. Ja dieta ostra, insulina no i te nadciśnienie= córka kruszynka

reklama
Gdzie znaleźć ubranka dla chudszych dzieci 😅 moja za miesiac roczek, nosi rozm 80 na długość ale w ramionach czy brzuszku wszystko luz i wszystko zwisa 🤭 wracając do tematu, mam porownanie do koleżanki ktora rodziła 4 miesiace po mnie i też z cukrzycą ciążowa- u niej był luz, ledwo sie diety trzymala i cukry byly ok bobas duży oj ponad 3.5 kg. Ja dieta ostra, insulina no i te nadciśnienie= córka kruszynka
To dla porównania. Cukrzycy ciążowej nie mialam w obu ciążach, a były rok po roku dzieci, jadłam tyle samo to samo, dużo słodyczy niestety. A córka mała , drobną,a syn 4200 i 59 cm 🤦 a ubranka Sinsay głównie ma chude, w hmie niektóre getry są szczupłe.

Do góry