reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kreska w innym miejscu - test ciążowy

reklama
Moim zdaniem pozytywny😉 W obydwu ciążach miała takie bladzioszki na trzy/cztery dni przed terminem miesiączki. Kiedy ma być miesiączka u Ciebie?
Myślisz, że na ClearBlue elektronicznym wyjdzie już również pozytywny? Czy zaczekać? Myślę, że elektroniczny będzie najpewniejszym testem.

Gratuluje 🥳 ja widze na każdym jednym teście drugie kreski 😉

Niestety i u mnie 'mądrale' forumowe też nic nie widziały 😅 one chyba z założenia choćby nie wiem co nic nie widzą , zazdrość chyba ,a może to im sie okulista by przydał ? 😆
Od dziś zaczniemy jednogłośnie mówić, że coś widać nawet jak nie widać, aby forumowe 'królewny' nie czuły się urażone, że kwestionujemy ich umiejętności zajścia w ciążę. 😆
Chyba jednak ponad wszystko lepsza jest szczerość ;) ?

Od dziś zaczniemy jednogłośnie mówić, że coś widać nawet jak nie widać, aby forumowe 'królewny' nie czuły się urażone, że kwestionujemy ich umiejętności zajścia w ciążę. 😆
Chyba jednak ponad wszystko lepsza jest szczerość ;) ?
Szczerości w tym nie widze, jest taka grupka forumowiczek które komentują każdy post z testami, może być druga kreska prawie jak testowa a one sceptycznie mówią ,że no w sumie to tylko beta potwierdzi bo one nie widzą 😅

Ja tak mialam rownież, Szkoda że tak ochoczo sie udzielały do czasu pozytywnej bety. Potem już gratulacji nie było 😉

Szczerości w tym nie widze, jest taka grupka forumowiczek które komentują każdy post z testami, może być druga kreska prawie jak testowa a one sceptycznie mówią ,że no w sumie to tylko beta potwierdzi bo one nie widzą 😅

Ja tak mialam rownież, Szkoda że tak ochoczo sie udzielały do czasu pozytywnej bety. Potem już gratulacji nie było 😉
Ale co jest nieszczerego w tym, że ktoś stwierdza że test jest negatywny bo 2 kreski nie widzi?
Ja również w tym wątku she/her nie widziałam żadnej 2 kreski na poprzednich testach, na zdjęciu z dziś złożyłam gratulacje że kreski są już dwie.

Nie rozumiem o co chodzi, bo my nie jesteśmy wróżkami i nie możemy wam wywróżyć czy macie zarodek w macicy czy omamy wzrokowe? Możemy stwierdzić coś tylko na podstawie zdjęcia i to wszystko.
Nie oszukujmy się, wiele dziewczyn sobie ładnie wkręca, a nasza rolą nie jest wcale utwierdzać kogoś w tym. 😄

A co do perfidnych pozytywów - jeszcze nie widziałam żeby ktoś tutaj to kwestionował. 🙂 A skoro Ty widzisz dwie kreski i jesteś ich pewna, to po co pytasz czy ktoś też widzi? 🤔

reklama
Ale co jest nieszczerego w tym, że ktoś stwierdza że test jest negatywny bo 2 kreski nie widzi?
Ja również w tym wątku she/her nie widziałam żadnej 2 kreski na poprzednich testach, na zdjęciu z dziś złożyłam gratulacje że kreski są już dwie.

Nie rozumiem o co chodzi, bo my nie jesteśmy wróżkami i nie możemy wam wywróżyć czy macie zarodek w macicy czy omamy wzrokowe? Możemy stwierdzić coś tylko na podstawie zdjęcia i to wszystko.
Nie oszukujmy się, wiele dziewczyn sobie ładnie wkręca, a nasza rolą nie jest wcale utwierdzać kogoś w tym. 😄

A co do perfidnych pozytywów - jeszcze nie widziałam żeby ktoś tutaj to kwestionował. 🙂 A skoro Ty widzisz dwie kreski i jesteś ich pewna, to po co pytasz czy ktoś też widzi? 🤔
Spokojnie.

Nie kłóćcie się.

Rozumiem, że najlepiej nie nastawiać się na pozytywny test, bo różnie to bywa. Testy mogą być fałszywie pozytywne. Każdy z Nas ma swój punkt widzenia i Go przedstawia. Najważniejsze jest to, aby być szczerym, ale przy tym kulturalnym i myślę, że każdej z Was to wychodzi.

Życzę wszystkim pięknego dnia. ❤️. Staraczkom upragnionych dwóch kresek! Dużo Miłości i Słońca! ❤️.

Do góry