reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kreska w innym miejscu - test ciążowy

No nie wiem. Mi pink ale strumieniowy nigdy nie pokazał drugiej kreski jak nie było ciąży, nawet cienia nie było. A jak już była ciąża to tak wcześnie tylko pink strumieniowy mi pokazał kreskę, parę dni przed spodziewaną @
u mnie tak samo, bez ciąży nawet cienia cienia nie było :)

reklama
Wciąż jasna kreska, która pojawiła się od razu. Zaczekam jeszcze kilka dni. Niestety, nie mogę wybrać się na betę ze względu na bardzo dużo pracy. Muszę poczekać.
Jeżeli to taka sama kreska, której jakby nie ma no to niestety, ale wydaje mi się, że trzeba po prostu dalej próbować. Gdyby to była m ciąża to kreska powinna być już widoczna.

Dziewczyny błagam dopomóżcie 🙏 test 4 dni przed okresem po południu. Będzie coś z tego? Z góry przepraszam za wcięcie się w post ale nikt mi nigdzie nie odpowiada a nie daje mi to spokoju 🤧🤣

Załączniki

• IMG_3930.jpeg
    IMG_3930.jpeg
    44,6 KB · Wyświetleń: 154
  • IMG_3927.jpeg
    IMG_3927.jpeg
    60,6 KB · Wyświetleń: 157
  • IMG_3928.jpeg
    IMG_3928.jpeg
    43,3 KB · Wyświetleń: 152
Dziewczyny błagam dopomóżcie 🙏 test 4 dni przed okresem po południu. Będzie coś z tego? Z góry przepraszam za wcięcie się w post ale nikt mi nigdzie nie odpowiada a nie daje mi to spokoju 🤧🤣
Nic się nie stało. Nie przepraszaj. Ja ewidentnie widzę kreskę. Myślę, że powinnaś powtórzyć test w dniu miesiączki.

reklama
Do góry