reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Różniste te brzuszki! Ale wszystkie ładniutkie i wygodne :)

A ja dzisiaj wlazłam na wagę i aż mi się miło zrobiło, bo w 2 tygodnie przytyłam tylko (albo aż) 600 gr (z czego 200 to dziecko :D). I jeszcze nie dobiłam do 10+, brakuje 700 gr :) A w pasie mam równiutko 100 - dobrnęłam do trzycyfrowego wyniku :( Powoli to już otyłość brzuszna :p:p:p

marzena, też tak mam- przez ostatnie 2 tyg przybyło mi tylko 0,4 - 0,3 kg.A za to wczesniej w 1,5 miesiąca 4 kg:-D szaleństwo.
No ale czytałam w swoim poradniku cieżarówki ,że właśnie 4-7 miesiąc przybiera się najwięcej.Czyli już za nami;)

Ja Wam powiem, że moja waga szaleje. Raz wskazuje, że w ciągu tygodnia przybyl mi 1 kg, po czym na drugi dzień pokazuje znów o 0,5 kg mniej... a waży dobrze, bo sprawdzalam na znajomych :/

dziewuszki a jak w zasadzie sie liczy miesiące ciąży? od którego tygodnia zaczynaja sie kolejne? bo co strona to inaczej a z kalendarza nie ma co liczyć

Ostatnia edycja:
bra00721 - ja zrobiłam sobie jeszcze na poczatku ciązy cały swój kalendarz w excellu i podzieliłam na dni, tygodnie, miesiące i trymestry, wpisuję sobie też tam wszystkie wizyty i obserwacje. Plik umieściłam na googlach, tak że ma do niego też dostęp nawet w pracy mój mąż - on też zrobił sobie swoją kolumnę "waga tatusia" :) Czyli rejestrujemy tam wszystko co trzeba, myślę, że plik będzie też miłym elektronicznym wspomnieniem, które kiedyś przekażemy naszemu maleństwu razem ze zdjęciami usg itp....

reklama
wisienka dzięki wilkie, znalazłam, przeczytałam i juz wiem :)
miśkaa bardzo fajny pomysł z tym kalendarzykiem i z całą pewnością wspaniała pamiątka :)

Do góry