reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Mycha ale masz cudowne brzusio! ;D

Ehh dziewczyny a ja mam problem z rozstępami.. Po bokach mi sie porobiły mimo nakladania balsamów itd jak patrze na Wasze brzusie to u Was zero rozstępów .. Masakra ;/ A ja przytyłam w sumie 5kg od początku ciąży.. Nigdy szupla nie byłam i przytylo mi się niestety też przed ciążą bo brałam tabletki z hormonami, ale te rozstępy strasznie mnie martwią, bo wiem że już się ich nie pozbędę :(

Ostatnia edycja:
jolkaa tak czy siak smaruj skorę, podczas prysznica myj ją gąbką- tą grubszą stroną, to polepszysz ukrwienie i tym samym wchlanianie kremów. możesz też robic prysznic naprzemienny- chłodny i ciepły, ale różnica temperetur raczej nie może byc zbyt duża. może to jakos pomoże. póki co się nie przejmuj, a jaki kolor mają te rozstępy?

mi bardzo pomaga pilling tak fakjnie szoruje skore,a w trakcie brania prysznica smaruje sie oliwka i potem po wytarciu sie recznikiem skora jets nawilzona, wiec jak zapominam sie nasmarowac po kapieli to trzyma mnie jeszcze kapielowa oliwka. A rozstepy jak sa czerwone to jeszcze mozna sobie z nimi poradzic...

Teraz maja kolor taki rozowy.. Wiem ze potem staną się ciemniejsze a jeszcze pozniej będą jasne jak skóra ale i tak będą widoczne.. Muszę sie wybrac do apteki po jakieś preparaty.. Nie wiem może po porodzie cos wymyślę żeby je jakoś usunąć. Teraz to najważniejsze, żeby więcej się ich nie pojawiło.

kochana, tylko poproś o taki krem , który zadziala na juz istniejące rozstępy, bo nie każdy ma takie działanie. ja chwalę sobie mustelę, ale póki co rozstępów nie mam, mogę jedynie powiedziec, że skóra po niej jest elastyczna i dobrze nawilżona. rozstępy może i nie znikną, ale można je skutecznie rozjaśnić :)

reklama
Do góry