reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Sliczne Brzuchatki z Was moje Drogie!
Zadziwiajace, jak rozne wielkosci brzuszkow wystepuja w tym samym czasie ciazy :-)
Kurcze, czas chyba wkleic cos swojego tez :-)

E! Kamcia, ale Ty laska jestes, figura to po prostu jak u mnie przed ciaza (no poza biustem of course!), no a ten face... :-p

reklama
A wiecie co, u mnie w pracy dwie osoby mi dzisiaj powiedziały, że widać, że mi się trochę brzuch obniżył. Trochę się martwię, bo na przedporodowe obniżanie to jeszcze u mnie dużo za wcześnie. Jest jeszcze jedna teoria, której się trzymam, że mały odwrócił się głową w dół i widać to po kształcie brzucha, bo mi wywalił mocno do przodu i wszystkie kilogramy właściwie w brzuch poszły. Idę w poniedziałek do gina, mam nadzieję, że to potwierdzi i wszystko będzie ok.

madzik - trzymam kciuki, żeby mały rzeczywiście przybrał dobrą pozycję!
Moja mała kręci się we wszystkich kierunkach, mam nadzieje, że jak przyjdzie czas stanie na głowie ;-)

Lepi slicznie wygladasz, laska z Ciebie :-)
Mi kilogramy leca do przodu jak szalone a wcale sie przeciez nie obzeram :-( Chyba bede musiala sie ogarnac, odstawic w zupelnosci slodkie hmm i pomyslec cos zeby sie lepiej wyprozniac, kupilam sobie dzis nawet sliwki suszone chociaz watpie czy mi to cos pomoze , zawsze mialam z tym problem :/
Najchetniej zamknelabym sie w domu do maja, i nie pokazywala nikomu na oczy :-( A za 2 tygodnie czekaja mnie 2 duze imprezy - 18 siostry M. i 18 mojego brata tydzien po tygodniu :/ :/ :/
Dzis sie wazyłam znow i juz 14 kilo na plusie :wściekła/y: A gdzie tu do maja ????? A w pasie rowno 100cm . Wolalabym juz brzuszek miec wiekszy.. no ale mi wlazi wszedzie :/

lepi brzucholek pierwsza klasa :tak:
dariaa nie martw się - ja również jem tyle samo co zawsze, a kilogramy przybywają. Ostatnio przez miesiąc przytyłam 3,5 kg! I też nie wiem skąd:szok: Ale gdzieś czytałam, że dzidzie teraz szybko właśnie tyją to może i dlatego my też tyjemy... Nie martw się wagą-będzie na to czas po porodzie, a teraz ważne,by nasze dzidzie miały to czego im potrzeba;-)

reklama
Serdecznie witam !!! Jestem TU świeżynką a przyznam szczerze że zajrzałam bo chciałam sprawdzić swoją wagę z Waszymi... :) Witam jeszcze raz i liczę na cieplutkie przyjęcie w ten zimny zimowy wieczór... :)

Do góry