reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Jolek Adeczka śliczne domki dla maluszków

Ja się ważyłam ostatnio to miałam 57kg moja waga normalnie zawsze była 50kg a w I trymestrze schudłam do 48, więc w sumie chyba nie jest źle. Trochę biodra się większe zrobiły ale cóż na szczęście nie jest to duża różnica.

Kamcia to ciebie nikt nie pobije :) Jak brzusio, rosnie?
Co do wagi to nie ma sie co przejmowac. Trzeba pamietac, ze najwazniejsze jest dziecko. Po porodzie szybko sie zrzuca. Ja przytylam dopiero jak przyjechalam do UK. Nie wiem czy to jedzenie czy tryb zycia, ale przybralam pare dobrych kg i tego zrzucic nie moglam.
Zobaczymy jak bedzie po ciazy.

tak rośnie rośnie:-D
juz mi wystaje troche , ale nie zrobię zdjęcia bo mam aparat w naprawie i czekam na odbiór:sorry:

nie przejmuję się bo z Vi też tak wolno przybierałam , miałam tylko 7 kg na plusie
ale teraz wiem ze będę miec więcej bo rosnę szybciej:tak:

jakie sliczne brzusie :tak: czemu wy macie takie fajne wklesle pepki, a moj wywala do przodu jak u guzik :-(;-) i mam zaczerwinione wokol pepka troche

Mandrzejczuk mój pępek jest wklęsły rano a wieczorem go wywala, podejrzewam że za niedługo jak go wywali wieczorem to już tak zostanie.

reklama
Lepi super brzusio, nie widac, zebys wiele przybierala na wadze.
Ja przybralam 4.5 kg, ale czuje ze teraz to bedzie szybciutko waga rosla bo siedze w domu i ciagle jem....

Zmobilizowałaś mnie do wejścia na wagę - 8kg na plusie...startowałam z 50 kg, ale cały czas systematycznie waga rośnie, nie wymiotowałam wcale, więc też nie chudłam. Od tygodnia jestem na L4 i też ciągle jestem głodna :/ , śpię ile mi się chce i nie przemęczam się, więc pewnie waga szybciej zacznie rosnąć...od kilku dni kręgosłup daje mi się we znaki i zastanawiam sie, czy to od tych kilogramów, czy po prostu od ciąży...dlatego tak mało jestem na BB, bo po godzince już nie mogę wysiedzieć :/

ilonka, jolek, adeczka - śliczne krągłości ;)

mandrzejczuk - mój pępek jeszcze nie wystaje, ale zrobił sie prawie płaski, a normalnie mam baaaardzo wklęsły, więc to pewnie kwestia czasu...

Ostatnia edycja:
Do góry