reklama
mojeszczescia
Fanka BB :)
i ja też idę spojrzeć
Joluś proszę bardzo linki
O systemie 3 Kroki > Oficjalna Strona Polska
Apteka AVENE woda termalna w areozolu 300ml +10ml (2456194180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GAL DERMOGAL A+E (skóra wrażliwa,trądzik) (2412094097) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pielęgnacja - Twarz - Oczyszczanie - Clinique - Oczyszczanie - 7 Day Scrub Cream Rinse Off Formula w Douglas.pl
Effaclar H, Effaclar od La Roche-Posay
O systemie 3 Kroki > Oficjalna Strona Polska
Apteka AVENE woda termalna w areozolu 300ml +10ml (2456194180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GAL DERMOGAL A+E (skóra wrażliwa,trądzik) (2412094097) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pielęgnacja - Twarz - Oczyszczanie - Clinique - Oczyszczanie - 7 Day Scrub Cream Rinse Off Formula w Douglas.pl
Effaclar H, Effaclar od La Roche-Posay
Romantyczka
Zaciekawiona BB
ja też mogę potwierdzić, że i w moim przypadku sprawdził się olejek bio oil, jest delikatny, nie podrażnia skóry, a ją za to ujędrnia i dobrze nawilża. Plus jego jest taki, że mogą go stosować kobiety w ciąży
reklama