Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jasne, że mimo składu może coś uczulać. Jeśli chodzi o eksperymenty to wszystko przede mną, termin porodu mam na 19.12. Ostatnio byłam na szkołę rodzenia i tam np jeśli chodzi o kąpiel wspomniane było mydełko z Aleppo ( ponoć mega szczypie gdy dostanie się do oczka).Nas rozowy krem do pupy z rossmanna ktory sroka poleca uczula..
My z polecenia naszego alergologa myjemy sie mydlem dzieciecym w kostce a balsamujemy(nie po.kazdej kapieli, wg uznania) Cetaphilem da.
Jak uzywalam innych rzeczy to cos wyskakiwalo co jakis czas a teraz spokoj ;-)
I co jakis czas kapiel w krochmaludo pupy alantan zielony a na awarie sudocrem. Do buzi na wyjscia nivea bo jest bez wody
Cetaphil dostalam próbkę i sie przerazilam sklademNas rozowy krem do pupy z rossmanna ktory sroka poleca uczula..
My z polecenia naszego alergologa myjemy sie mydlem dzieciecym w kostce a balsamujemy(nie po.kazdej kapieli, wg uznania) Cetaphilem da.
Jak uzywalam innych rzeczy to cos wyskakiwalo co jakis czas a teraz spokoj ;-)
I co jakis czas kapiel w krochmaludo pupy alantan zielony a na awarie sudocrem. Do buzi na wyjscia nivea bo jest bez wody
Niby tak ale dziecko przepuszcza ta cała chemię przez skore dlatego jakoś nie mam przekonaniaSklad ma jaki ma ;-) uzywam go raz w tygodniu mniej wiecej wiec nic sie nie stanie, a te wszystkie typu hipp czy babydream zle na nas dzialaly