Duphaston nie jest wykrywany w badaniu z krwi, więc Twoj rzeczywisty poziom progesteronu jest wyższy niż ten wynik. Co do TSH to mogło być gorzej, moze dostaniesz mala dawkę euthyroxu i po problemieMam taką nadzieję. Chociaż dzisiaj zaś stres bo zrobiłam badania z krwi i wizytę mam dopiero 28.12 a TSH wyszło mi 2,47 a norma jest do 2,3 więc za dużo do tego zrobiłam sobie progesteron dodatkowo i w pierwszym trymestrze powinien być 11-44,3 a ja mam 16 z czego biorę dwa razy dziennie duphaston
reklama
Tym. Duphaston em to mnie trochę uspokoiłaśDuphaston nie jest wykrywany w badaniu z krwi, więc Twoj rzeczywisty poziom progesteronu jest wyższy niż ten wynik. Co do TSH to mogło być gorzej, moze dostaniesz mala dawkę euthyroxu i po problemie
Dziękuję tym duphastonem mnie trochę uspokoiłaś. Tylko przed ciążą badałam TSH i miałam wtedy 1,20 coś więc troche mnie zastanowił ten skok ale to mam nadzieję, że lekarz wsztstko wyjaśni i faktycznie zbijemy to lekami. Dzisiaj całe popołudnie pobolewa mnie brzuch i zaś nerwy... Cała ciąże chyba tak będę przechodzić jakieś zakłucie i serce w gardle od razu.Duphaston nie jest wykrywany w badaniu z krwi, więc Twoj rzeczywisty poziom progesteronu jest wyższy niż ten wynik. Co do TSH to mogło być gorzej, moze dostaniesz mala dawkę euthyroxu i po problemie
TSH jest bardzo chwiejne i codziennie moze Ci wychodzić inny wynik. Najlepiej mierzyć całą trójkę tarczycowa. Masz po świętach lekarza?Dziękuję tym duphastonem mnie trochę uspokoiłaś. Tylko przed ciążą badałam TSH i miałam wtedy 1,20 coś więc troche mnie zastanowił ten skok ale to mam nadzieję, że lekarz wsztstko wyjaśni i faktycznie zbijemy to lekami. Dzisiaj całe popołudnie pobolewa mnie brzuch i zaś nerwy... Cała ciąże chyba tak będę przechodzić jakieś zakłucie i serce w gardle od razu.
Tak 28.12 a jak mnie zbyje to dzień później mam teleporade u endokrynologa może on coś powie więcejTSH jest bardzo chwiejne i codziennie moze Ci wychodzić inny wynik. Najlepiej mierzyć całą trójkę tarczycowa. Masz po świętach lekarza?
Dawaj znaćTak 28.12 a jak mnie zbyje to dzień później mam teleporade u endokrynologa może on coś powie więcej
Oczywiście dzisiaj chcemy poinformować rodziców póki co moich więc stresik jestDawaj znać
KiedyPytam
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Mam pytanie. Po ilu dniach od pierwszych objawów choroby stracilyscie węch i smak?
U mnie to byl chyba jakos 4 dzieńHej dziewczyny. Mam pytanie. Po ilu dniach od pierwszych objawów choroby stracilyscie węch i smak?
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Po czterech albo pięciu
Hej dziewczyny. Mam pytanie. Po ilu dniach od pierwszych objawów choroby stracilyscie węch i smak?