reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Edysiek no i zapomniałam napisać - SZCZUPAKU JEDEN!!!!:-D I zmień avatarowe zdjęcie bo nie podobna do siebie jesteś:tak:

Alusia to intensywny dzień miałaś :)
U nas już dziś o wiele chłodniej i wietrzysko się zrobiło, niby najbliższy taki jak sobota dzień w weekend, no ale w końcu to tylko marzec

Ostatnia edycja:
reklama
witam..........

Edysiek, mialam to samo pisać co Gaja, zmieniaj avatara bo jesteś mega szczupakiem!!!! aż zaczełam się sobie przyglądać.. :baffled::baffled:

Alusia, fajne mieliście atrakcje, aż zazdroszcze :-) wrzucaj zdj z basenu ;D

Toxi - ja też tak mam, siadam i oglądam zdj małego, jak był taki maleńki, że zajmował pół gondoli w wózku.. kruszynka no i odrazu wspomnienia wracają.. na szczeście mój mąż ma to samo i też go to rozczula, ale z tekstami że, teraz jest fajniejszy bo większy i w ogóle kontaktowy .. a ja tam wolałam, taką laleczkę...

Gaja, fakt teraz ta młodzież to taka nieokrzesana.. a sprobuj sie odezwac, wczoraj mąż zwrocił uwagę chłopcom w wieku 10-13 lat, bo piłka trafili prawie w wózek z małym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak zaczęli pyskować to się w glowie nie mieści, szczyle jedne.. eh..

ja przestałam tak masakrycznie podjadać, ćwicze weidera ale nie wiem jak długo dam rade,

pogoda dzis brzydka więc nie wiem czy uda nam sie gdzieś wyjść bo już teraz jest wietrzysko ..

u mnie @ nadeszła.. wreszcie..

Przepraszam Kochane że ostatnio tak mało się udzielam ale jakoś nie mam weny do pisania.

Jolit@ metamorfoza super :)) naprawde różnica jest ogromna :)) A co do brzucha to ja też mam straszny ;/ wczoraj na basenie wyglądałam jak wieloryb ;/ aż mi było wstyd. Bo teściową mam chudzinke,mąż też a ja taki grubas :(( :(( grila bym zjadła oj taaaak :) ale w tym roku chyba sobie bede musiałą kielbaske odpuscić:(

Toxicstar faktycznie bardzo młodo wyglądasz na zdjęciu ;) Ile TYy masz kochana lat ? ;) A zdjęcia z dawnych czasów robią wrażenia he ;) a porównaniu do Twojej obecnej wagi to naprawde te 20 kg robi straaaszną różnice :) A dzisiaj się wyspałaś? Jak się czuje Twoj P ? :) bA jak Ty to zrobiłąś że w pol roku zrzuciłaś 20kg ! Maaaatko jak ja Was podziwiam...

Mateuszkowa kuracji nie robiłam bo to i sobote i niedziele bym nie mogla wychodzić z domu a no tesciowie nas namowili na ten wczorajszy wyjazd więć może mi się dzisiaj uda tylko nie wiem bo chcemy jutro rano po felgi do auta jechać. Zobaczymy :)) :)) A zdjęć z basenu nie ma bo nie mieszcze się w kadrze ! :) A szkoda że @ przyszła :D ;)) ;)) już się cieszylam :D żę zostane wirtualną ciocią ;D:)

ok to wstawiam się, syn mi zrobił zdjęcie przed chwilką tylko strój domowy:-p

DSC_0307.jpg i jak widać ja nabita jestem zwłaszcza w udach i pośladkach, biodra szerokie od zawsze:confused2:

Następna chudzina... :( Oh jak ja Wam zazdroszczę. Czasami mam opory przed wejściem tutaj bo jak widzę jakie jesteście chudziutkie to jest mi wstyd że jestem taka gruba :(( :((

Alusia przestań, ja chudzinką nie jestem, nawet zastanawiałam się czy w ogóle zdjęcie wstawić bo ogólnie do doopy wyszłam:confused2: Szkoda, że wszystkie stare wywaliłam już gdzies na płyty to bys zobaczyła jak super wyglądałam 27 kg temu:-p

Gaja, to niemozliwe.. jesteś szczupakiem i koniec dyskusji.
:-p:-p:-p
a w pracy u męża gadaja bo mu zony zazdroszczą :-D:-D:-D

ja aktualne mam tylko z wczoraj w płaszczu to słabo widać :confused2::confused2::confused2: chociaż dupsko ogromniaste jest i nogi jak filary

reklama
Do góry