reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mam na popołudnie, ale tylko dzisiaj bo od jutra już mam wolne :-)

My też jak jeździliśmy nad morze to mieliśmy swoją ulubioną miejscowość Łebę i nie przeszkadzało nam, że to ponad 600 km od nas i jedzie się prawie 10 godzin.
Choć teraz patrząc na ceny benzyny to nie wiem, czy jechalibyśmy taki kawał.

reklama
Alusia wcale nam nie przeszkadza bo mamy samochód to chwilka i jesteśmy a zresztą z Darłowa do Darłówka jest piękna trasa parkiem wzdłuż rzeki to naprawdę jak jest pogoda sama przyjemność się przejść:tak: W zeszłym roku byliśmy 5 km od morza i dużym plusem jest to, że jest cisza i spokój:tak: Przy morzu domki kosztują ok 300-350 zł za dobę a to dużo, na pewno mniej na paliwo wydamy na dojazd;-)

Edysiek dlatego my odkładamy po 100 zł co m-c aby raz w roku wyjechać inaczej też byśmy w domu siedzieli bo to spory wydatek:baffled:

Alusia nam się tam podobało właśnie ze względu na to, że dużo ludzi i ciągle coś się dzieje. Bylismy 2 razy przed ślubem i 2 razy z Angelą.
Ogólnie też lubimy cisze i spokój i jak jeździmy pod namiot to tam gdzie nie ma ludzi czyli w zupełną dzicz.
A czasem dobrze się rozerwać. No ale wiadomo każdy lubi co innego.

A tak z innej beczki to znalazłam śliczną sukienkę
Suknia z Różą R/36 (2202953040) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Suknia Z Różą Rozmiar 38 (2198393274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Co o niej myślicie?
Właśnie czegos takiego będę szukać jutro w sklepach. Zamówić się boje, że nie będzie leżeć jak trzeba i wogóle.

umyłam okna, wyprałam i powiesiłam nowe firanki, i zaczyna lać:wściekła/y::wściekła/y: standard..:wściekła/y::wściekła/y:

kupiłam sobie wczoraj bake rollsy pełnoziarnioste z nadzieję, że pewnie będą taaaaaaaaaakie pycha a tu co ? zjadłam może z 5 krazków i mam dość.. jakos glodna nie jestem już, teraz zabieram się za robienie zupki malego na pare dni, później porządki cześć dalsza...

fajnie, że macie juz porezerwowane cos na wakacje, nam sie takie domki nie oplacają - dwie osoby to duzo wychodzi, my myślimy żeby pojechać albo do Czarnogóry albo do Chorwacji, na ok 10 dni, zobaczymy co wyjdzie, i tak jak Gaja, też co miesiąc odkładamy jak najwięcej, żeby właśnie później było na wyjazdy albo niespodziewane zakupy!

edit:
Edysiek, co to znaczy rozmiar 36 ??? lasko Ty ! śliczna sukienka czerwona ja bym wzieła

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa patrząc na rozmiary to tak pomiędzy 36 a 38, ale chyba bardziej 38. No i dlatego nie zamówię, bo nie wiem jaki rozmiar.

Zmykam do pracy, oczywiście będę Was podczytywać

Edysiek wymierz się i zamawiaj :-)

a co tu tak pusto ??
zaglądam co jakis czas między sprzątaniem i ciszaaaaaaa.......

Mateuszkowa no właśnie mierzyłam i nijak nie moge dopasować :baffled: Jak pisalam jestem pomiędzy 36 a 38.
Jutro jadę na zakupy i mam nadzieję, że uda mi się coś fajnego znaleźć.

Edysiek ja tez mam zawsze coś pomiędzy ;-)
i szczerze? wybralabym na twoim miejscu wiekszą, różnica może byc znikoma a przynajmniej nie będziesz sie stresowac czy jak usiądziesz to nie będzie sie opinać za bardzo/podnosić, wrzynać :p

no nie wiem.. może znajdź rozm 38 i porównaj ???

ja czasem mam rozm S a czasem L jest takie akurat :baffled::baffled::baffled:

reklama
Laski ale Wy jesteśćie chudzinki ... Ja nosze rozmair 42 albo nawet 44 ;/ wrrr... Jak sobie to przypomniałam to aż mnie ze złości zatrzęsło że jestem taka gruba :((

Do góry