reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dzień dobry Laseczki :)
Od dzisiaj znowu probuje wejść na dobrą droge. Wracam do picia octu, jedzenia tabletek i jedzenia mniej :)

Toxicstar co za wredni ludzie... Nie wiem na co oni liczą jak wezwą opieke społeczną. Co Tym zdziałają?

Gaja a co Ty bierzesz na oczyszczenie tych jelit? :>

Dzisiaj ja jestem pierwsza heh ;) nie śpie od 5 ale ostatnio ogolnie bardzo mało śpie ;/ ;/

Ja jutro mam zamiar zrobić to http://bazawiedzy.spojrzenie.com.pl/content/view/275/223/

reklama
witam,
alusia ja biorę tabletki Alax:tak:

A w ogóle znów nocka do niczego bo znów Maks jęczał i 3 x mleko pił:szok:, jestem wydętkowana , no i @ przyszła z rana to już w ogóle jak osa jestem aż T. się oberwało przed pracą:-p

Gaja ale bierzesz je tylko od czasu do czasu ? Jak działają?

kochana ja je stosuję raz na pół roku i wtedy biorę 2-3 tabletki przed spaniem i rano już goni do kibelka aczkolwiek na mnie nie działąją tak, że na zakręcie nie wyrabiam :) i biorę 2 dni dla oczyszczenia jelita i na pół roku znów spokój:tak: nie chcę rozleniwiać jelit bo potem może to tylko problemów przysporzyć:sorry:

A tak z innej beczki właśnie zarezerwowałam domek nad morzem na sierpień;-), zawsze co roku na kilka dni jeździmy bo tylko kurka raz w roku nas stać na taki wyjazd:sorry: ale za to jak się na niego czeka:tak: Jedziemy do Darłowa:tak: Byliśmy kiedyś i nam się podobało także po 4 latach tam wracamy:tak:

A ile płacicie? My też lada chwilka bedziemy rezerwować wyjazd ale my na tydzień z jednym dzieckiem i z wyżywieniem musimy mieć :)
Pokaż gdzie jedziecie ;)

dzieńdobry...

toxi - w glowie się nie mieści..szafki przeszukiwali ??:szok::szok::szok:kurcze, a mój mały ma tez uzywane ubranka to co ?? zła matka jestem ???:baffled: fajne wyznacznikki..sieroty jedne :p co do mleka to może sprobuje, tylko przeraża mnie cena, widziałam firmy alpro czy jakoś tak, za ok 8-9 zł litr!!! kurcze! a ile to może leżeć ? otwarte oczywiście ?? przyjdzie wiosna - już taka zielona, to humorek wróci, zobaczysz! sloneczko potrzebne i tyle! ja tez latam ze szmata a dziś to w ogóle bedę robić gruntowne porządki bo już mnie to wkurza!!!:szok::szok:

Alusia - ja przestałam pić ocet, bo mi zaczął śmierdzieć " starą dworcowa babą" :-D:-D no i tez zapominalam, ale chyba muszę zaczac bo wydaje mi się , ze z octem lepiej było .. a co to za cudeńka z tej strony ???????? jak wpadło mi w oko " nie jeśc nic po 14.00 " to przestałam czytać ;D

Gaja - mój też oberwał, nie dość, że zaspał na własne żadanie to się tak wlecze później ze wszystkim i tylko trajkocze, że jest spóźniony, więc go opieprzyłam.. :crazy: co do wyjazdu, to my też jeździmy raz w roku, poki co nie planujemy dokładnie na kiedy ale pewnie sierpień/wrzesień chcemy za granice pojechać, bo cenowo wyjdzie podobnie a nawet taniej..

Mateuszkowa ja nie piłam octu 5 dni i dzisiaj ciężko mi to szło ale dałam rade ;) A to z tej strony to takie oczyszczenie jelit. :) Poczytałam na innych forach i można nawet po tym schudnąć 5kg :) zobaczymy. Jutro to zastosuje tylko dzisiaj muszę wybrać się na zakupy :D ;)

Dzika Róża - całoroczne domki letniskowe

jedziemy tutaj 6 dni niecałe 1000 zł nas wyniesie więc w naszym przypadku o wiele taniej niż za granicę bo nas jest 5-cioro:sorry:, praktycznie już mamy uzbierane na ten wyjazd, bo zbieramy cały rok po troszkę i zawsze to nie boli tak jak wyłożyć na daną chwilę:tak:

My musimy w domki bo nas jest za dużo, ja muszę mieć łazienkę dla siebie i kuchnię, bo wiadomo dzieci wykąpać, mleko w nocy robić to na kwaterze niezręcznie po nocach łazić komuś po domu i kąpać dzieci w łazience na korytarzu :baffled:, kiedyś na kwaterę jeździliśmy ale obecnie licząc te 35 zł za osobę to niewiele więcej nas domek wyniesie:sorry:

Witam:-)
Angela w szkole. My z mężem pobaraszkowaliśmy, potem wspólne śniadanie, a teraz trzeba się za coś brać. Tylko pogoda nie nastraja, bo brzydko strasznie.

Gaja aż Wam zazdroszczę tego wyjazdu ;-) My w tym roku nad morze nie pojedziemy, bo nie będzie kasy. Ostatnio bylismy 3 lata temu i już bym chciała pojechać ale nie ma jak. Pewnie urlop spędzimy gdzieś nad jeziorkiem pod namiotem, oczywiście tam gdzie ryby biorą :tak:

Toxicstar brak słów na takie babska :angry: A ci z tej opieki to chociaż się normalnie zachowywali, no nie patrząć na te przeszukiwanie szafek, bo pewnie mają takie wytyczne, chodzi mi o to czy chociaż byli dla Was mili.

reklama
Gaja no jasne jak Was jest 5 to lepiej taki domek bo bardziej się opłaca. My jeszcze w tym roku chcemy jechać z wyżywieniem gdzieś w cenie 90zł za osobe. Znalazłam już pare takich ośrodków ale to będziemy rezerwować pod koniec marca. A co do kwater to ja MUSZE mieć łazienke w pokoju bo moj mąż ma problemy i łazienka musi byc :)) ;)) :p

Edysiek to miły poranek :) a dzisiaj do pracy na popołudnie masz ? ;)

Ja zaraz musze złożyć zamówienie z Avonu mam na ponad 400zł nawet nie wiem skąd ha ;)

Gaja a nie przeszkadza Wam żę to tak daleko od morza? My szukamy jak najbliżej :)

Do góry