reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia, to Twój mąż to taki jak ja :p hehe co do testu, to Mateusz mi "wyszedł" ponad 2 tyg po terminie jak miał wyjść więc już myslałam, że nic z tego :p także sie nie napalam na negatywny wynik bo to może nic nie znaczyć :p , a pozatym się boje :p

Gaja - a masz jakąś spradwzoną osobe od ktorej te tuniczki kupujesz ? ja nieraz się naciełam jesli chodzi o jakość :/ w ciąży sobie tak nakupowałam, i syf jakich mało

reklama
Mateuszkowa nie mam sprawdzonego sprzedawcy, kupuję to co akurat mi w oko wpadnie:tak:

A tak z innej beczki tez wam forum muli????

Mateuszkowa noi zrób ten test ;) bo ja zwariuje heh ;)

Dziewczyny ostatnio coś pisałyście o środku na przeczyszczenie. Jak to działa? Wspomagacie się tym bo macie problemy z wypróżnieniem czy poprostu żeby się przeczyścić czasami?

Gaja mi też muli ale to już od dawna ;/

Alusia zawsze Cie przyjmiemy z otwartymi ramionami :-)

Z teściową to masz tak jak ja :tak: Też kupuje ubrania dla Angeli i ja tylko od czasu do czasu jej coś dokupię. Pod tym względem nie mogę na nią narzekać, no chyba że już czasem z tymi ciuchami przesadza. Kupi jej 10 bluzkę, czy tunikę : "a bo taka ładna" :-D

A co do męża to tak jak Mateuszkowa, ja jestem bardziej taka mniej przytulaśna. On przyjdzie, chce się przytulić, a ja warczę na niego :sorry2: Ale staram się z tym walczyć i próbuję bym bardziej ugłaskana ;-)
Do męża rób takie stopniowe podchody, powolutku, nic na siłe, to może tez da się ugłaskać :tak:

No ja nie powiem, że nie lubię zakupów w ciucholandzie, tyle że po prostu u nas nie ma, a jak jestem w mieście to nie mam czasu.

Jolit@ ja tak tylko chciałam spróbować A6W, bo nigdy nie robiłam. No i spodobało mi się, to zobaczę jak długo dam radę.
8 abs zwyczajnie mi się znudziło.
A hula hoop też staram się kręcić, na razie po 10 minut w każdą stronę.

Gaja jak masz juz sprawdzony rozmiar to i przez internet można zamawiać. Może i ja się kiedyś odważę.
Teraz to nawet jak do sklepu idę to za bardzo nie wiem jaki mam brac rozmiar, bo ostatnimi czasy nieco zmalałam ;-)

Mateuszkowa to sama nie wiesz czy chcesz @ czy nie :baffled: Oby było po Twojej mysli.

Alusia ja pisałam, że piłam przez kilka dni herbatę figurę, a to po to żeby się oczyścić (nie przeczyścić).
Jak masz problemy z wypróżnianiem to jednak nie jest dobry pomysł, bo rozreguluje Cię jeszcze gorzej.
Jak co to ważne żeby w diecie było dużo błonnika i bardzo bardzo dużo wody.

A internet muli mi od wczoraj :wściekła/y: Dzisiaj to już myślałam, że laptopa przez okno wyrzucę.
Ale skoro Wam też to coś się dzieje z całym internetem. Na you tube to już nic się nie otwiera.

Mnie sie tez dzisiaj forum muli,cos nie tak jest...

Alusia niektorzy faceci tacy sa :) powsciagliwi w okazywaniu uczuc ...moze Twoj maz nie wie ,ze chcesz zeby Cie przytulil...wiesz im trzeba wyraznie cos zakomunikowac,sami sie nie domysla ;-)

Mnie jak M przytula to od razu wiem,ze czegos chce :-D ale ostatnio u nas sie bardzo polepszylo w zwiazku,przez ten kryzys,ktory mielismy.

Ja zamawiam ciuchy czesto z Bon Prix,jakosc u nich nie najlepsza,ale to tez zalezy...zawsze jak zamowie to wszystko na mnie lezy jakby bylo szyte na miare ,zamawiam zawsze 36/38 i jest idealnie...bon prix ma rozmiary zanizone...bo ja tak normalnie to mam 38/40 oczywiscie zalezy od materialu i wielu innych czynnikow -wiecie;-) jedne spodnie na metce maja 36 i tez w nie wchodze... w polsce kazde M jest na mnie za male a tu kazde M lezy idealnie. Polska ma mniejsze rozmiary...

Mateuszkowa ja robilam a6w 10 dni,skonczylam juz jakies prawie 3 tygodnie temu,wiec co Ty mi tu gadasz,ze zaczelas zaraz za mna jak masz dopiero 9 dzien??;-)

Na mnie te 8 abs dzialalo jak srodek przeczyszczajacy...wystarczy troche miesniami poruszac i od razu jelita lepiej pracuja.;-)

Ostatnia edycja:
Gaja forum dziś masakra, loguje się już chyba z 30 raz.. :/

Alusia nie robie jeszcze bo się boje :p :p :p

Edysiek – chce @, ale nie mogę się zapierac ze nie chciałabym dziecka jakby było, wole się na to jakos przygotowac wstepnie..to nie takie proste :/ spróbuj sobie wyobrazić taką sytuacje.. będzie co będzie, ale zanim sie okaże co jest to targaja tobą emocje.. :/:dry:

Jolit@ - nie wykręcaj się :p było jak piszę! Hehee ;-) nie chcesz znów zaczać??

uciekam na spacer na mżawke..

ja właśnie wróciłam ze spaceru gwiździ i piź..i:baffled: także po ponad godzinie zakończyłam wojaże z wózkiem zwłaszcza, że Maks marudził bo ta skóra mu dokuczała i piszczał cały czas a jak tylko wróciliśmy to kazał się rozebrać do bodziaka i od razu szczęśliwy (wtedy nic go z ciuchów nie drażni).

A ja zajadam obiadową owsiankę:-p zaraz poćwiczę póki chęć jest.

Co do środków na przeczyszczenie to ja nie wspomagam się tym bo nie mam problemów z chodzeniem do WC, tylko raz na kilka m-cy stosuję dla oczyszczenia jelita:tak:

Gaja starsznie żal mi tego Twojego synka, kurcze masakra z tym :( to jest już na całe życie czy wyrośnie? zmiejszy się? zwiększy ?

ja nigdy się nie przeczyszczałam, czasem zjem więcej suszonych moreli/śliwek to jest kosmos:rofl2: wole z tym nie zaczynać, bo może mi sie spodoba i będe chciała brac takie cudeńka cały czas:rofl2:

mój mały tak mnie terroryzuje , że wymiękam:angry: jeszcze raz dziadkowie oleją temat NIE KOŁYSANIA, NIE HUŚTANIA I NIE NOSZENIA WIECZNIE NA RĘKACH to zrobi sie nie ciekawie!!! nie wyrabiam już, jak mam chwilke spokoju to trwa 5 minut, no więc posta napisałam :laugh2:

edit: dziewczyny gdzie jesteście ??? chce mi sie tak słodkiego, ze zaraz zaczne wyć!! napilam sie zielonej i od razu muszę coś zjeść:szok: przyzbywajcie z odsieczą...
narazie walcze w pojedynke :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa ja jestem :) bylam na zakupach,teraz obiad gotuje-jakies risotto przepis z gazety takie jest zycie ;-)

Krecilam dzisiaj hula hop z rana 15 minut ale tylko w jedna strone...po obiedzie pokrece znowu 15 minut w druga strone :)

Gaja a co jest Twojemu malemu`? jakas alergie ma? czy AZS?

Mateuszkowa i jak? podjadlas cos??:-p ja pare zelkow ..przy gotowaniu,ja zawsze jak gotuje to cos podjadam...bo jestem taaaaka glodna,ze nie umiem sie na obiad doczekac i cos tam miele w gebie zawsze :/

reklama
Jolit@ nic nie żrem :szok::-D:-D pije zielona ale widze, że po niej chce jeszcze bardziej:szok: ja jak gotuje to nic nie jem, bo jakos niedobrze mi jak patrze na to wtedy :-D:-D

a to risotto to z czym? warzywa i jakieś mięso ??

Do góry