reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jestem :-) Witam z kawusią.
Toxicstar od razu widać, że masz lepszy humor :tak: Nie ma to jak pozytywne nastawienie. I masz rację z tym zdrowym jedzeniem, bo nawet jak się takim człowiek obje to i wyrzuty sumienia mniejsze i samopoczucie też.

Mateuszkowa a @ jeszcze nie przyszła ? Pewnie dlatego czujesz sie taka ociężała.

Alusia ?????????

reklama
Edysiek no nie ma i nie ma..czekam..:sorry2::sorry2::sorry2: do tego twarz jak u nastolatki i tluste włosy masakra :baffled::baffled: ale nie nastawiam się bo tak zaczynała mi się poprzednia ciąża :p

eh...................

Toxi co do zup to masz racje!! ja od jakiegoś czasu gotuje tylko takie bez śmetany, zazwyczaj teraz posługuje sie mrozonkami :zawstydzona/y: np. teraz mam barszcz ukraiński, pycha, zdrowy , no i drugiego dania już nie jem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam,
rano nie miałam siły się zameldować bo Maks od godz 23 do prawie 5 jęczał i płakał na zmianę bo tak go skóra swędziała:baffled:. Smarowałam go, głaskałam, drapałam ale to nie pomagało dopiero nad ranem padł a ja o 6 musiałam już wstać to wiecie jak się czuję:dry:.

No ja jutro @ będę miała więc nawet na wagę nie staję bo nie chcę się dołować:-p
Później wyjdę z małym, może jak się dotlenię to mi humor wróci bo jak na razie bez kija nie podchodź:sorry2:

Gaja to poprawy humoru życzę.

Też bym sobie poszła na dwór, ale u nas deszcz siąpi i pogoda paskudna. Jednak jest w miarę ciepło, więc idzie ku dobremu. Podobno w weekend ma być ładnie.
Już nie mogę doczekać się, żeby pójść porobić coś na ogródku. Nawet nasionka już sobie kupiłam :tak: Teraz tylko czekam na ciepłe dni.

A i chciałam sie pochwalić, że zaczełam A6W :-) Dzisiaj 4 dzień. Na razie nie jest tak strasznie jak myślałam, no ale nie wiem jak to będzie dalej ;-)

Edysiek u mnie dziś będzie wieczorem 9 dzień ;-) też wydaje mi się, że idzie mi to o wiele latwiej niż myślałam..

może my to już takie zaprawione jesteśmy :-D:-D
dzisiaj ma za zadanie nie podjeść nic słodkiego/słonego :p no zobaczymy..

Mateuszkowa a czesto ci sie okres spoznia? ja na Twoim miejscu juz dawno lecialabym po test :-p

A6W sobie cwiczycie tak?? no to swietnie,bo kiedy ja cwiczylam to nikt ze mna cwiczyc nie chcial....a teraz sie az dwie zabraly za a6w:crazy: i sie beda nawzajem dopingowac a mnie nikt nie dopingowal :-D;-) oczywiscie wytrwalosci wam zycze :tak: ja sie nie zabieram,mam swoje kolo i chce intesnywnie krecic.

Ja tez musze wyjsc sie dotlenic ,pojedziemy dzisiaj z mloda gdzies polazic.

Dzień Dobry :)

Przepraszam Was Kobietki ale ostatnio tyle się dzieje w moim życiu że nie miałam siły tutaj wchodzić i widzieć jakie Wy robicie postępy a ja się obżeram. No ale postanowiłam ze kurde problemy problemami ale chudnąć trzeba więc chyba wracam :)) :))
Przyjmiecie mnie znowu?

Gaja przeczytałam o tej babie co zwróciła uwage Twojemu synkowi i aż się we mnie gotuje. Takie to by chciały najlepiej żeby dzieci były przywiązane do drzewa jak psy... Wrrr... Denerwuje mnie takie coś. A mały niech se stoi gdzie chce !! :))

Jolit@ fajnie że macie zamknięte sklepy w niedziele ale z drugiej strony jak ostatnio wracaliśmy przez Berlin do domu z nad morza właśnie w niedziele to wszystko zamknięte a macie fajne artykuły w sklepach i tanie względnie ;)

Edysiek ja też nie lubie kupować ciuchów przez internet. Ogolnie nie lubie kupować przez internet :) Aaaa córcie masz super ;) a sukienka prześliczna. Oj jak masz fajnie że możesz sukieneczki kupować :)

Mateuszkowa szalejesz z tymi ćwiczeniami Kobietko :) a @ już dostałaś? Może to opuchnięcie to właśnie zapowiedz @.

Toxicstar ja jak jade na zakupy to też robie takie zdrowe zakupy ale potem i tak podżeram coś "lepszego" ;) A możę podasz przepis na te ciasteczka jeśli są dietetyczne :D ;) A zupy to ja też gotuje dietetyczne. Nigdy nie dodaje śmietany :))

Jeszcze pisałyście o ciucholandach :) ja uwielbiam zakupy w nich. Właśnie teraz w któryś dzień się musze wybrać bo musze kupić pare rzeczy dla dzieci. Ale ogolnie to ja nie kupuje dla dzieci nic. Wszystko kupuje mi teściowa. Kurtki, buty, spodnie, koszulki :) więc taki mam komfort ;))

A teraz będe narzekać moge? Więc ...
Nasz pies to nie pies tylko diabeł. Piszczy caaaaaaałą noc. Od 3 dni wogole nie śpie co za tym idzie mam zły humor i jem wszystko co mi w ręce wpadnie. Dzieci go maltretują. Teraz musze przyznać że to był zł pomysł ale może uda mi się go oddać moim rodzicom. :) zobaczymy.
Druga sprawa to powiem Wam dziewczyny że brakuje mi miłości kurde ;/ mój mąż jest bardzo ubogi w okazywaniu uczyć. Nie przytula mnie, nie całuje. Nie mówi mi żadnych komplementów... :(( :((
Zwariuje prędzej czy później. Chyba wpadam w jakaś depresje

Przepraszam że tak tylko pobieżnie odp na Wasze posty ale naprawde mam brak chęci do życia...

Jolit@ testy to mam w szafce :-p:-p:-p jakoś poki co nie robię, bo może jasnie pani @ będzie nagle nieregularna :/ chociaz ostatnio była regularna więc sie zdziwiłam.. dam jej szanse :-p:-p a coś mi się wydaje, że Ty zaczęłas 6w jakoś troszke przede mną!!! i co!!! i zwątpiłaś tak ?????c a wiedziałaś , że ćwiczę bo pisałam!! Ty, Ty niedobra! :p prosze szybciutko wyrównać do nas! :p

Alusia, wrociłas zgubo :*, fajnie macie z teściowa, że wam kupuje, zawsze to pomoc, co do pieska, to niestety teraz już MUSISZ to przejść i będzie ok, byleby szybko... a mąż no cóż.. chyba już go nie zmienisz, ale chyba nie jest taki zły?? może to Ty go przytulaj częściej ?

Mateuszkowa a nie jesteś ciekawa? Może zrób ten test :)) Ja tam jestem ciekawa.
A co do męża to jak się za często przytulam to zaczyna się złościć i irytować :(( :((

reklama
dzis do lumpka pójdę poszperać ;) moim dzieciom moja mama z tatą też dużo kupują. Gdyby nie oni nie byłoby tak lekko nam:tak:
Co do zakupów ciuchowych dla mnie to ja z kolei nie lubie po sklepach chodzic i szukać, przymierzać itp - jestem jak facet, najlepiej wejść, kupić i wyjść:-p A na allegro dużo zamawiam, zawsze sprawdzam po prostu wymiary i kupuję fasony sprawdzone przeze mnie więc zazwyczaj jestem zadowolona, najlepsze są tuniczki takie dłuższe jak dla mnie bo to i do spodni i do leginsów pasuje, do tego jakiś naszyjnik i już fajnie wygląda:tak:

Alusia ja też jak podjem to mam wyrzuty i nie chcę wchodzic na forum ale wchodzę bo wtedy mnie to trzyma w ryzach:tak:

Do góry