reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Hej!
Zmieniłam suwaczek na nowy, stary był przeterminowany i smutno mi z nim było. Nie wiem, czy mi się udało, obaczymy.
Byłam u Żużaczka w Bielsku. Ślicznie domek się prezentuje, jest piękniusi już teraz, a co dopiero będzie potem :). Jest tyle w nim pomieszczeń różnych, że mogłybyśmy wszystkie spokojnie w chowanego grać, albo w 20 patyków (czy 40?) nie pamiętam już, dawno to było. Altanka teściów fajowa, duuuuża. Żużaczku, pozdrów od nas domek. W weekenda nie pojedziemy raczej do Bielska, chcemy sobie odpocząć w domku razem.
A mnie dalej boli w okolicy krzyża, troszkę inaczej, jak poprzednio, ale boli, cholerka. Wczoraj byłam u położnej, powiedziała, że to może być rwa kulszowa :-(. Myślałam, że to po zastrzykach mnie tak pośladek boli i promieniuje ten ból na nogę. Nie wiem już sama. Kazali doktory brać urosept i nospę, więc biorę na razie i obserwuję, co będzie dalej. Za tydzień mam wizytę u gina, zobaczymy, co mi powie mądrego. Pozdrawiam Was weekendowo!!!!

Mama Aniołka 26.05.2006 r.

Witam wszystkie Białostoczanki. Nazywam się Basia. Pochodzę z Białego, ale od niedawna mieszkamy z mężem i małym Krzysiem w Grajewie. od 3 marca 2007 jestem szczęśliwą mamą. Pozdrawiam Was cieplutko

Hej Basiu...Zaglądaj częściej :-) Witamy w naszym wirtualnym domku.
Qubasku...napisz mi na priva swoj adres. dobrze? bedziemy w gosciach od 14, moze tak okolo 17 do was wpadniemy?

Witam wieczorową porą!!
Witam Basiu!!;-)
Kalinko --napisałam na priva adresik i mapke;-)
Ok to tyle,padam na nos.
Dobranoc białostocczanki

Basiu witaj
Magdalenko rower nie kupiony, niani nadal brak. Włosy mi wychodzą z nerów....Domek wysadzę w powietrze (ale razem z robotnikami)

MAM LAPTOPA MĄDRZEJSZEGO ODE MNIE:baffled::eek::tak::tak:

reklama
Nie umie decoupagowac, Żuzaczku, nie jest mądrzejszy. :-)
Pierwsza kocia sesja- dzięki, Qubasku!

hpim0721ma8.jpg

Jeszcze przestraszony.

A tu z moim starszym- od razu zazdzialala chemia, zasnał mu na kolanach.

hpim0723be5.jpg

Jechal spokojnie, spal w pudelku, w domu zjadl, spal w piwnicy na starym dywaniku. :-)A dywanik na worku. :-)
Mlodszych dzieci sie boi, troche czasu spędzil pod komodą i za kanapą.
A u Macka, najstarszego, zrelaksowal sie i mruczal nawet, zasnął spokojnie.
Pozdrowionka !

Do góry