reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Amelko ciesze sie, że w domu już jesteś. A jak każą leżeć, trzeba leżeć. lepiej za dużo ostroznosci, niż za mało (przynajmniej wybyczysz sie na następne 2 lata:-D:-D)

Domek budujemy na Jarzębinowej - scisle mowiąć jarzębinowej 28. To uliczki drzewkowe odchodzace od Kleszczelowskiej (zaraz za szpitalem w prawo).
jak jestes z Bielska, to może mi pomożesz??:-D:-D... niańkę znaleść dobrą?? od września. godziny 7.30 - 13sta z niewielka ilością obowiązków (to ma być raczej towarzyszka i nauczycielka);-). 4zł za godzinę:tak::-D:-D

reklama
Ja cały czas dbam o siebie :). Miałam nadzieję, że będę bardziej aktywna w ciąży, a tu niestety... Może w weekend na basen się wybiorę w Bełsku, bardzo fajny tam jest basen, polecam :)

Mama Aniołka 26.05.2006 r.

Żużaczku, mieszkasz niedaleko mojej rodzinki, która na Modrzewiowej mieszka. Pewnie niedaleko, z 5 minut drogi ;). A z niańką to popytam, popytam, może ktoś akurat się znajdzie ;).
Idę dalej porzeczki obierać, teściowa wczoraj całe wiaderko mi dała :). Zrobię kompot, a resztę zjem, uwielbiam czarne porzeczki!!!! Pozdrowionka!

Mama Aniołka 26.05.2006 r.

My jeździmy do Bielska, jak tylko mamy czas. Przeważnie w weekendy, średnio co 2 tygodnie Jak nie wyląduję w szpitalu, to pewnie i pod koniec sierpnia będę, także jakoś się zgadamy. Może zapisz mój nr gg w razie czego jakby co ;) - 2572569. Właśnie jem smorodinkę, pyyyyyszna ;).

Jeszcze nie wiem, ale pewnie w PSK albo na Zamenhofa, wszystko inne odpada :). Na razie chcę do szkoły rodzenia sie zapisać, ale to od 28 tygodnia dopiero. A Ty chodzisz do lekarza w Białym?

Witam!!
Amelkaa witaj;-)
Siedze i zasypiam przed monitorem.Ale pogoda wrr..
joasiah···super zdjecie w avatarku,dopiero moja mala tak wzgladala a teraz trzymam 10kg szczescia na rekach :happy2:hmm kolejna mala kobietka??czy sie pomylilam??wzglada mi na kobietke;-)
A co do zamenhofa to tez u nich rodzilam,tzn przez cc.
Kalinko··a zatem czekam na tel.w sprawie kotka.
Mala spi kuba rysuje a ja zmykam do kuchni konczyc pulpeciki z pieczarkami.
pozdrawiam

reklama
Do góry