reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witam!!
Pamiętacie mnie jeszcze?;-)
Zaglądam do Was na chwilke.Przyznam sie ze od czasu do czasu podczytuje co u Was.Ale przewaznie brak mi weny do pisania.Mała rosnie,spacerje przy meblach,wszedzie jej pełno,kuba szaleje i tak mijaja dni.
A zatem pozdrawiam cieplutko w ta jesienna pogode!
P.s. a może ktoś chce małego kotka?;-)

reklama
Ty w Starosielcach mieszkasz, Qubasku? Mozemy cie odwiedzic....
Moj syn sredni od dwoch dni jęczy za kotem, powiedzialam stanowczo, że będzie kot i prosze, jest. Ale- czy to kot? Czy kotka? kiedy sie urodzilo?
Czekam na meza i syna, o 1 w nocy przyjadą z Olsztyna....

Witam!!
O Kalinko super!!Przynajmniej wiem że pojdzie w dobre ręce nie chciałabym zeby trafił byle gdzie.Kotek urodził sie 15.05.Sam je jak najbardziej,jest kulturalny czyli wie co to kuwetka i co sie do niej robi.Ma troszke dłuzszą siersc.A odebrac można nawet dziś :-).Ja mieszkam troszke za starosielcami,tzn krupniki.Ale się ciesze.Acha i to kocurek,czyli facet.Wkleje pare fotek.

Cudny koteczek :-) Jak miło, że tak szybko znalazł dom. To jego szczęsliwy dzień 07.07.2007 :-D Jestem pewna, że u Kalinki będzie mu jak w raju :tak:

Piekny, piekny. Odbiore wtedy jak mąz pojedzie do Bialego, napisz mi na privatna wiadomośc swoj numer telefonu, to sie dogadamy. :-)Dzisiaj raczej nie, u nas leje i chmurzasto, siedzimy w domu, rozpalilam kominek...mam babeczki z kremem tiramisu na czesc zuzaczka upieczone, jutro sie zapowiadają....i z jagodami....i pichcę obiadek. Sym wrocil z obozu zadowolony, dostal od Amerykancow pilke do rugby i koszulkę taka z potęznymi ramionami, i nosi bransoletke na ręku z napisem I love Jesus, ;-)Pozdrawiamy!

reklama
swietny kotek
tylko ja blagam nie karmcie kota swinstwami typu whiskas i kitekat to ja na nasze polski fastfood
u nas jak zwykle do bani wszystko sie sypie jak sobie juz ulozymy jakos te zycie to zaraz niweluje cos nasze plany
ja juz nie mam marzen zadnych po prostu nie mam sily...

Do góry