reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Temat szczepieniowy....ja jestem pośrodku.
I raczej nie dyskutuję, to suwerenna sprawa rodziców, hm...Mam szwagra ktory wcale nie szczepi niczym, ale jest to w Ameryce i tam wszystko wolno. Ja osobiscie chwalę sobie szczepienie 5 w 1 z HIb, a co do tego dyskusyjnego to nie wiadomo czemu organizm niektorych tak reaguje, a innym wsio rawno...to tak jak z gronkowcem, ja po warszawskiej go nie dostalam, a zuzaczek dostal...hmmm...
~Co tam u was?Poza tym? Ja, jak widac, jestem wlasnie urlopowana na 72 dni....och jej...cudownie....cudownie....

Gosik, współczuję. Mam nadzieję, że juz do siebie doszłyscie i więcej nie zagościcie w szpitalnych progach. Jak sie czuje Zosia?
Koleżankom nauczycielkom gratuluję przebrnięcia przez rok szkolny i życzę duuużo odpoczynku!! A uczniakom forumowymn fajoskich wakacji.
Co do szczepionki:
SZCZEPIENIA A AUTYZM
Myślę, że nie ma się co nakręcać. Ja jestem po pedagogice i trochę nas uczyli o autyźmie. Etiologia nadal jest zagadką. A nakręcać młode mamy nie ma po co. Teraz i ja sie obawiam, chociaż mój rozsądek mówi co innego.
Pozdrawiamy

Pół dnia spędziłam wczoraj przed kompem szukając powiązania autyzmu ze szczepionkami, tak mnie wzięło. Ale z tego co wyczytałam to mało prawdopodobne i nie udowodnione :)

Lepiej późno niż wcale, witam Cię Kamila!! :-)
Bardzo rozsądna z Ciebie osóbka, już Cię lubię :-)

W dniu ich święta, buziaki dla tatuśków, tych lepszych i gorszych ;-)

hej, ja na chwilkę. zaraz wyjeżdżamy do rodzinki do Suwałk- chcialam się pochwalić, że wczoraj 6 kg jagód nabyłam i opychamy się niemożebnie,ze smietana, jogurtem, cukrem, normalna rozkosz. część zamrożona, reszta pożerana rodzinnie...Nawet malutki wybiera kuleczki mpaluszkami i mniam!
8 zl za kg.
I dwie roze pnące posadzilam.
I juz uciekam, za pol godziny wyjezdzamy. :-)
Mamy zamiar kamedulow odwiedzic i wigry na dwa samochody...papa

Kalinko udanego wyjazdu Wam życzę:-)

Nam sie młodsze dziecko rozchorowało - jakies diablestwo siedzi jej w gardle i schodzi na oskrzela:-(
My z mężem i starszą pociechą obchodziliśmy hucznie 80 naszych dwóch koleżanek:crazy::rofl2: Dowcipne dziewczynki zsumowały swoje latka (maja po 40) i zapowidziały imprezę gariatryczną na świezym powietrzu. :-D Dawno się tak nie uśmiałam:-):-):-)
Idę, bo mi pierworodny zezłośliwiał i straszliwie zamęcza resztę rodziny.
A i kochany mężuś śniadanko przygotował dla całej rodzinki:tak:

PS Co do szczepionek, to ... z pewnością wiem, że nalezy wybierać nowsze generacje (tzw. bez komórkowe) bo dzieciaki słabsze, mogą reagować potem kłopotami neurologicznymi objawiajacymi sie np. napieciem mieśniowym. A reszta ... no cóz do końca nie wiemy jak zadziala to, co ci lekarze nam przepisuja:baffled::eek:

Ale noc, Mały wstał juz przed 5 :/ jak on tak szybko śpi? Na szczęście poszedł spać po 7 i ja mogłam zregenerowac siły. :)

Mniam mniam i ja bym jagódek pojadła.

witam padnieta jestem po warszawce
juz wiecej tam nie pojade nie mam sily...
ale jeszcze wpisy i jednego egzamu nie zdalam wiec pewnie na wrzesien ale tluc sie pociagiem w 8 mcu nie bede ooo nie

reklama
O rany, piesek z kucykami :szok:
zkucykamiuo2.jpg

A ten dlaczego jest w klatce? :-(
wklatcebt8.jpg

A może slalomik....?:-)
slalomikwu6.jpg

Eeeee, idę sobie :tak:
idsobiebh8.jpg

Do góry