reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kochany mężuś

reklama
To chyba większość facetów tak ma, żeby nie powiedzieć ze wszyscy...
Mnie przed ślubem wydawało się że jest taki samodzielny, nawet skarpetki prał sobie w ręku (dopiero zaczynaliśmy razem pomieszkiwac tzn. ja mieszkałam raz z nim raz w domu). A teraz... skarpetki musze zbierac spod łóżka bo inaczej się zabiję o nie. A co do pytań: Kochanie gdzie jest moje... doszliśmy do śrubokręta... i niewytrzymałam, poinformowałam ze walał się to wyrzuciłam do śmieci. Narazie sam szuka swoich rzeczy :)

To pochwalę męzunia, ze nawet mi drzwi wstawił do pokoiku ;D ;D ;D
Mam przerobioną kawelerkę na pokój i pokoik z kuchnią, wiec wcale to nie było takie proste O0, Ale myslałam ze moze za trzy lata zrobi ;D ;D ;D, chociaż juz 4 lata tu mieszkamy ;D ::) ;D

A my wczoraj zaliczyliśmy awanturę z trzaskającymi drzwiami, wybieganiem z domu i przynoszeniem (oczywiście m,nie) z powrotem. Kurna, jak mówię, że Janek idzie spać i po 23 się z nim nie bawimy to nie... Tamten swoje robi i jeszcze mówi, że dmuchanie na Janka i rozśmieszanie to nie zabawa. grrr.... A potem będę dziecko o północy usypiać?? A poprzedniego dnia też wrócili ze spaceru ok północy,. dziecko z rykiem, bo spał sobie w wózku na dworzu, ale jak tylko otworzył oczy to się z nim zaczęli wszyscy bawić buuu... Dziecko oduczam usypiania przy piersi i skutecznie, ale jak wyszłam na 15 minut ochłonąć to nikt sobie nie mógł poradzić. Piotrek obrażony, teściowa walczyła z Jasiem. Próbowała go uśpić głośnym mówieniem, że już późno i musi zasnąć oraz pozytywką.
Oczywiście jak wróciłam, zabrałam ryczące dziecko, do łóżeczka, smoka w dzioba i grzecznie zasnęło .
Minęło 15 minut zaczęły się łaskotki z piszczeniem, rzucanie jedzeniem i oblewanie wodą, świetna zabawa :D :D :D

hehe, powiedz małżonkowi że Jasiu musi iść spać najpóźniej o 20:00 bo nawiększe wyrzuty somatotropiny (hormonu wzrostowego) są właśnie podczas snu zaznanego przed godziną 24:00, więc ile wyśpi w tym czasie tyle więcej urośnie - jak zdawał biologię na maturze to może taki argument do niego dotrze... :)

reklama
Do góry