reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Kurcze te życzonka miały być kolorowe- no to jeszcze raz Kubusiu wszystkiego naj naj naj!!!!

reklama
Kubusiu! Radosnej ekspolarcji świata, wesołega tata tata, zmiłowania dla swej mamy, 200% pewności, że jesteś kochany, wszystkiego, co najlepsze na świecie życzy forumowa ciocia Agula i jej dziecię :-*

Dla Kubusia wszystkiego naj naj naj z okazji pierwszych urodzin !!! Rośnij nam duży i zdrowy !!!!!!!!!! :) :)
my juz po imprezce dla rodzinki na roczek Wiktorii. szczególy i fotki jutro.

Witam dziewczęta w poniedziałkowy poranek.

Ewka, Isska, i jak tam imprezy roczkowe? Zdradźcie jakieś szczegóły, co przygotowywałyście, bo nas wszystkie niedługo też czeka organizacja tej imprezy.

Widzę, że początek tygodnia zapowiada się udanie, jeśli chodzi o pogodę. To na kiedy umawiamy się w Parku Oliwskim?

Witam!
Na początek:
SERDECZNE ŻYCZENIA DLA KUBUSIA!!!!

Byłam u lekarza, niepotrzebnie panikowałam! Wszystko jest OK, a te "plamki" to nic niepokojącego. Lekarz w szpitalu powiedział, że tak może być. W środe ide do mojego gina, ciekawe co on mi powie. Cały weekend mialam spokojny, tzn. żadnych niepokojących objaw. Chyba jestem za bardzo przewrażliwiona!! Ale cóż, to moja pierwsza ciąża, ja już do najmłodszych nie należę (trzydziecha na karku).

POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!!

jezeli chodzi o pogode to ponoc tylko dzisiaj ma byc tak ladnie - od jutra znowu ma zaczac padac ale temperatura ma byc taka ok 18 stopni wiec nia taka mala :) mam nadzieje ze przepowoiednie meteorologow sie nie sprawdza i bedzie ladnie treoche dluzej niz tylko dzis :)

mi spacer pasuje codziennie ale tak zeby wrocic do domu ok 15:30 - musze michala odebrac z przedszkola ;D

aruna - nie jestes przewrazliwiona - ciaza to trudny stan i wszystko co cie  niepokoi masz prawo skonsultowac z lekarzem :)

Aruna, super, że wszystko ok. Nie martw się, że jesteś przewrażliwiona, każda z nas w ciąży była. A ciąża to taki stan, że lepiej z drobiazgiem pojechać do lekarza niż przeoczyć coś niepokojącego.

idzia pisze:
jezeli chodzi o pogode to ponoc tylko dzisiaj ma byc tak ladnie - od jutra znowu ma zaczac padac ale temperatura ma byc taka ok 18 stopni wiec nia taka mala :) mam nadzieje ze przepowoiednie meteorologow sie nie sprawdza i bedzie ladnie treoche dluzej niz tylko dzis :)

Idzia, nie kracz proszę. Ja już mam dość deszczu, niech teraz trochę słoneczko poświeci. Zwłaszcza, że w taka pogodę, jaka była w zeszłym tygodniu to mi pranie nie schnie.

_Basia pisze:
Idzia, nie kracz proszę. Ja już mam dość deszczu, niech teraz trochę słoneczko poświeci. Zwłaszcza, że w taka pogodę, jaka była w zeszłym tygodniu to mi pranie nie schnie.
u nas to samo z praniem najlepiej jak słonko świeci ;) no i spacerki są przyjemnością wtedy !

Najlepsze życzenia dla Kubusia !

reklama
Do góry