Hej dziewczynki
Gratulujemy maluszkom owych umiejętności - tu ukłony dla wstającego Kubusia! Buziaczki dla dziesięciomiecznej Adusi i gratulacje dla Juleczki z okazji pierwszego ząbka - pewnie długo wyczekiwanego przez mamę
Dołączam do zachwytów nad Julkowa urodą
a+t+? powodzenia na zaliczeniach!
U mnie szalony czas teraz, wystawianie ocen w szkole, ostatnie szanse na lepsze oceny, porządki w rozmaitej dokumentacji, zestawienia, wklepywania do kompa różności. Podczytuje Was regularnie, na pisanie czasami nie mam sił, jak siedzę i sporo robię. A wykroic dla siebie chwilę jest mi coraz trudniej, bo jak Kinga nie śpi, to przy wszystkim, co się da, wstaje. Co chwile gramoli się na mnie, mówiąc "mama" - pieszczoch taki mały. Z trzech drzemek w ciągu dnia przestawiła się na dwie. I jak załapie fazę ok 17, to potrafi spać i do 20.30, co mi strasznie miesza szyki, bo wcześniej zawsze chodziła spać chwilę po 20 i wtedy wieczorem moglam sobie dużo rzeczy porobic. Teraz się mobilizuję i staram jak najwięcej rzeczy zrobić po południu.
A ogladają wasze maluszki teletubisie? U nas od jakiegos czasu Kinga sobie ogląda - mamy taką płytę, była kiedyś z gazetką "Rodzice". Sama sobie nieraz kombinuje, jak włączyć i czasami jej nawet to wychodzi
. Ale pozwalam wtedy, jak muszę się rano do pracy zebrac
to mam jakies 15 minut na umycie się i ubranie.
No i teraz tata obudził naszą śpiącą królewnę - lecę do niej.