reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witam nowe koleżanki:tak:
marta: może jutro bedzie cieplej:tak:miejmy nadzieję;-)

iza: no syn rośnie i rosną ceny:-(

no może w środę też się zjawię w multikinie:tak::tak:

dobrej nocki

reklama
Teraz ceny ubrań dla dzieci są dość wysokie,bo euro poszło w górę dolar też no i są nowe kolekcje.Ja nawet zauważyłam,że np. spodnie 5 10 15 kosztowały 44,99zł(28 lutego bo byłam),a jakieś 2 tygodnie temu zostały zerwane ceny nadrukowane i naklejone nowe 49.99zł to efekt tego,że szyją w Chinach i rozliczają się w dolarach :-(No a dziecku jakies ubranie trzeba kupić bo szybko rosną.Ciekawe czy jakieś fajne przeceny będą...

racja. Z tym, ze koszt uszycia i sprowadzenia tego towaru do PL waha się w okolicach 1-2 $. Wiecie że przecietny koszt ciuchów dla dzieci w sklepach typu HM czy Reserved to w przeliczeniu na PLNy często 2-3 złote.
Ale nie od dzis wiadomo na czym się najlepiej zarabia...

Dziewczyny, jak sie kiedys wybierzecie na spacerek do Sopotu to ja tez jestem chetna:tak: Mam nadzieje, ze juz w koncu wiosna do nas zawita, bo nie znosze zimna.
Teraz kilka slow o mnie... mam 27 lat, jestem mezatka od prawie 4 lat. Jako ze moj maz jest Turkiem to przez okolo 3 lata mieszkalismy w Turcji. Od kilku miesiecy mieszkamy w Sopocie. Obecnie nie pracuje. Siedze sobie w domku z moim kochanym syneczkiem, ktory jest takim strasznym rozrabiaka, ze czasem mam dosc. Zastanawiam sie skad sie u niego bierze tyle energii, bo nigdy sie nie meczy i do tego gada bez konca :rofl:
İde spac, bo jutro pewnie jak zwykle bedzie pobudka o 6.00, no w najlepszym wypadku o 7.00 :sad:
Dobrej nocki

Cześć Dziewczyny

Ja na moment
U nas mega akcja moja babcia z wiednia jest jutro rano w polsce bo moja prababcia jest mocno chora ma zapalenie oskrzeli nie bierze leków wychodzi z domu ptaki karmić majaczy,że ucieknie z domu że już chce do dziadków na cmentarz...:-(Masakra poprostu Grzesiek musi z moim tatą do Warszawy jechać po moją babcię bo ona dziwgać nie może i nie da rady z walizkami to i tak nielada wyczyn,że przyjezdza,bo ostatnio ledwo wróciła po naszym slubie(jest po raku),ale teraz trzeba mojej prababci pilnować,bo inaczej sama się wykończy,a już zaczynam majaczyć :no:

witam
oj Marciaag współczuję, ale tak to jest ze starszymi ludźmi , trzeba przypilnowac...
u mnie tez akcje chorobowe w rodzinie , od wczoraj babcia mojego męża w szpitalu, nic nie powie , że sie źle czuje i w końcu okazało się , że ma jakieś migotanie i ja zabrali:-(. no i moja mama od środy też w szp. pierw w redłowie teraz ją przewieźli do Gdańska ,zaraz się zbieram zawiozę małego do mijej babci i do niej jadę..okropnie sie ten weekend zaczął:-(

ana współczuje,bo szpitale to najgorsze co może być bynajmniej dla mnie.Ja mam uraz po tym jak moja mama miała wylew :-(

Grzesiek już pojechał z moim tatą do Warszawy tam przenocują u mojej cioci i rano odbiorą babcie i zawiozą ją do prababci.Jakaś masakra...Prababcia dzisiaj rano przed 6 wyszła z domu z zapaleniem oskrzeli szukali jej w całym domu w ogrodzie na cmentarzu bo mieszkają na przeciwko...po 7 jakiś pan przywiózł zakrwawioną prababcię bo się przewróciła.leków nie chce brać bo się ulotek naczytała o skutkach ubocznych wczoraj z bluzeczce poszła ptaki karmić i też jej szukali Ona nie rozumie,że jak się nie wyleczy to umrze,bo w tym wieku to takie zapalenia oskrzeli kończą się ostojowym zapaleniem płuc.Wyglądam jak widmo jeść mi się nie chce Nie lubię takich sytuacji tym bardziej,że nie wiele mogę pomóc,bo z Oliwią to do chorej prababci jechać nie mogę,a jej trzeba pilnować żeby leki brała i z domu nie wychodziła,bo już miała pomysły żeby uciec :-(

Zaraz zabieram się za sprzątanie domu wtedy jakoś odreaguje...
A zaplanowaliśmy sobie taki rodzinny weekend :-(

witam wszystkie mamuśki:happy:
troche akcentu wiosennego...
2iram21.jpg

Dzień doberek

ana ładny obrazek tylko gdzie u nas tak wiosna??

U nas ciężka noc.Oliwia budziła się co 3 godziny jadła i szła spać.Ja za to się nie wyspałam,bo nie jestem przyzwyczajona w weekend w nocy do niej wstawać.Grzesiek zawsze zmieniał jej pieluchę i kład do nas żebym ją nakarmiła,a po karmieniu odkładał do łóżeczka.Po pierwszym karmieniu dzisiaj jej nie odłożyłam Oliwia spała ze mną :-)

Dzisiaj siedzimy sobie w domku.Mała nawet współpracuje,bo ładnie się razem bawimy :-)

Pochwalę się,bo w nocy snip upolował dla Oliwki zestaw ubranek na allegro :-)

580540355

580540355_1

580540355_2

580540355_3

580540355_4

580540355_5

reklama
witam moje kochane

patrzac na prognoze pogody mam ochote wrocic:rofl2::blink: byl zajeb,,,,,piekne miasto, slonce, morze , cieplo super
pozniej wstawie foty, strasznie duz napisalyscie przez te 4dni:szok::dry:no ale w taka pogode co tu innego robic:baffled:

nadia wcale sie nie stesknila i swietnie sie prze ten czas bawila:blink:moja mama troche mniej:confused: hehehe

Do góry