reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witajcie

kelebelek witam:tak:no u nas fajnie jest, smae kochane kobitki:-pa imie Twego synka bardzo orginalne:tak:
ana: jakbym sibie widziała, zawsze najdroższe pasuje:crazy:
iza marciag: miłego spacerku:tak:

może byście się do gdańska się przespacerowały??:rofl2:

ja dziś znowu sama i w ndz, normalnie masakra jakaś:angry:mam dziś dwa główne zajęcia....rzucam Ricie kość(oczywiście taką niewidzialną:rofl2:) a ona udaje psa i po nią biega... a mnie już ręka boli. a drugie zajęcie... ściągam z parapetu mojego uparciucha...on jużpo kaloryferze wchodzi i nie potrzebuje podpurek:baffled:

uciekam bo Antośawanture robi:angry:normalnie sami dyktatorzy w tym domu:wściekła/y:

reklama
Kelebek ja bym się do Sopotu wybrała do Gdańska zresztą też :-)

ana szkoda,że cena tej sukienki taka zabójcza :-(a ta sukienka amarantowa myślę,że będzie Ci pasować,a teraz w modzie takie kolorki.Wystarczy do Orsay-a wejść to od razu w oczy się rzucają turkusy,róże,zielenie,czerwienie...Tej wiosny i tego lata będzie bardzo kolorowo :-)

mamo w boju ja bym się do Gdańska przespacerowała :-)

Idę małej dać cycka i pomalutku będziemy się szykować do wyjścia :)

Wróciłyśmy...
Trochę w ręce zmarzłam :-p
Najchętniej bym się napiła gorącej czekolady,ale muszę się zadowolić herbatką na laktację ;-)
Oliwia cały czas śpi.Nie obudziła się nawet podczas transportu z suszarni(tam zostawiam wózek) do domu :-) Ja się tak dotleniłam,że sama bym poszła spać,ale to raczej nierealne...za to idę coś zjeść,bo zgłodniałam...

iza Pati jeszcze śpi??

A ja Wam mija dzionek??

Dobrze że słoneczko przyświecało, bo inaczej chyba bym zamarzła w pół kroku ;-)
Pat obudziła się dopiero w wózkarni, jednak na schodach oczy się jej zamykały więc położyłam ją jeszcze w domku na pół godzinki.

Właśnie wykończyliśmy makaron a`'a Marciaag :-D mniami.

Witam wszystkie kobietki z 3City. Dziś postanowiłam dołączyć do waszego grona by jako świeżo upieczona gdańszczanka i przyszła mamusia poczuć się raźniej.... :happy:

mulatka witamy Napisz nam coś więcej o sobie...

No moja Oliwia dzisiaj chyba rekord pobiła bo spała prawie 4 godziny.Przed chwilą zjadła i dobrze,bo myślałam,że już będę musiała dojarkę wzywać :-p

iza sama bym tą zapiekankę zjadła,ale chyba jeszcze z miesiąc poczekam...:-p

Idę pobawić się z małą,bo teraz to dopiero będzie urzędować :-)

Parę słów o mnie : 25-latka, farmaceutka, zakochana od 6 lat w tym samym facecie, od 13 tygodni - Mamuśka. Pochodzę z Warmii ale Gdańsk to moje miejsce na Ziemi. Jak wiadomo o sobie pisać najtrudniej więc jak coś jeszcze chciałybyście wiedzieć to pytajcie a ja na pewno odpowiem ;-)

Witaj mulatka w naszym miłym gronie :-D. Jak fajnie że pojawiają się nowe twarze. Jak znosisz początki ciąży? Twój mężczyzna zachwycony czy jak większość facetów - wzrokowiec i uwierzy jak dostanie kopa od dzidzi albo zobaczy główkę? ;-)

Właśnie wróciłam z Gdyni, kupiłam DD spodnie, stówę tam zostawiłam (szok :szok: za spodnie dla dziecka). Ale jak cieplutko było, rano myślałam że uświerknę a teraz bez rękawiczek latałam!

mulatka ja kiedyś kiedyś chciałam być farmaceutką,ale nie wyszło bo z przedmiotów ścisłych jestem noga no i straszyli mnie prosektorium :-(

iza żeby tak jutro ciepło było to bym dziadka Oliwi wysłała z wózkiem,a ja z Grześkiem gdzieś pojechała na te dwie godzinki :-) Teraz ceny ubrań dla dzieci są dość wysokie,bo euro poszło w górę dolar też no i są nowe kolekcje.Ja nawet zauważyłam,że np. spodnie 5 10 15 kosztowały 44,99zł(28 lutego bo byłam),a jakieś 2 tygodnie temu zostały zerwane ceny nadrukowane i naklejone nowe 49.99zł to efekt tego,że szyją w Chinach i rozliczają się w dolarach :-(No a dziecku jakies ubranie trzeba kupić bo szybko rosną.Ciekawe czy jakieś fajne przeceny będą...

reklama
Witam nową trójmiastke:tak:!!!
ja też zrobiłam szybką akcje po mieście na zakupach , w sumie słonko świeciło , ale mroźno jeszcze:-(.....w końcu kupiłam tą kiece różową i mam z głowy:happy:, teraz buty i jakaś sakiewka:sorry:, pewnie to mnie wyjdzie drożej od sukienki:angry::wściekła/y:.po tem pojechałam na obiadek i kawk e do koleżanki i tak się zasiedziałam , że dopiero teraz w domciu zlądowałam, Czarek sie wyhasał jak ten tygrysek i chyba zaraz padnie jak kawka:sorry::laugh2:. ja też zmykam , dobranoc

Do góry