reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Weź Martuś swój bo ja tego mojego nowego nie umiem montować :zawstydzona/y:. Sprzedawca Jareckiemu pokazywał i on to potrafi a ja zielona...
A o której planujesz spacerek po bulwarku?

reklama
iza ok to wezmę swój :-) Na spacerek pewnie ok 11 po 11.Chyba zejdziemy sobie kielecką w dół i na bulwarek pójdziemy :-) A też się wybierasz??

iza nie daj sie chorobie!!! czy ty jakieś specjalne procedury na roczek szykujesz? jakie specjały będą na talerzu?? ja mam nadzieje że w maju już słoneczko będzie i grilla w ogrodzie zrobimy...

Ja też się wybrałabym na bulwarek ale bardziej o 12 bo o tej godzinie DD wraca ze szkoły. Poczekałybyście na nas z Oli czy macie inne plany?

Minka - na razie rozesłałam zaproszenia, rozglądam się za torcikiem fajnym... Menu w głowie mam, ale pewnie jeszcze się pozmienia ;-). Rodzinka tylko najbliższa, dziadkowie i chrzestni.... szaleć nie będziemy bo lada dzień święta a potem większa impreza komunijna :tak:.
A grill brzmi cudownie, stęskniłam się... hihi.

Czesc dziewczyny! Czytam sobie Wasze posty i widze, ze Wy juz tutaj jak jedna wielka rodzina jestescie :-) Wybieracie sie czasem na spacerki do Sopotu, bo my tu z Turgutem tak sami siedzimy? ;-) W naszej okolicy prawie wogole nie ma dzieci i ciesze sie, ze juz niedlugo maly pojdzie do przedszkola, bo nareszcie bedzie mial kolegow.
İzabelinda, pytasz o imie... no wiec to tureckie, tatus wybieral :-)
Wlasciwie to maly ma trzy imiona Turgut Koray Konrad, bo nie moglismy dojsc do porozumienia.
Zycze milego dnia

Marciaag Iza miłego spacerowania:tak:..ja tez sie wypuszczam na miasto , ale mam bieganiny po urzedach , zakupy i kiecy szukam na weselicho, wczoraj przymierzałam jedną fajna , normalnie jak na mnie szyta a patrze na metkę a tam 1019:szok:no odpusciłam:-D....
Justyna to ty biedulka jesteś , że taka sama, może następny spacerek integracyjny u Ciebie?

My tu jesteśmy takie fajne cioteczki ;-):-) dobrze trafiłaś.
A spacerek w Sopocie to dobry pomysł, tak w połowie drogi, będzie łatwiej i mamom z Gdyni i Gdańska. No i może coraz cieplej będzie, bo niby wiosna ma jutro przyjść.
Jak sobie Justyno radzisz z niesfornym dwulatkiem w domku? Czy Twój jest wyjątkiem i grzecznym aniołkiem? :-D

Ana - a co tam cena, zaszalej ;-) skoro jak na Ciebie szyta, raz się żyje co nie? :rofl2: Kiedy idziesz potańcować na to wesele?

ana dziwnym trafem na nie tez pasuja tylko te drogie...

spacerek w Sopocie czemu nie :) ja mam dosc blisko :tak:
kelebek napisz cos wiecej o sobie i małym a moze tez troche o mezu/partnerze :-)

reklama
no Minka:tak:, mnie zaintrygowało imie , bardzo ładne:happy:
Iza mój maż to chyba by wlosy wszystkie wyrwał i o aparacie moge zapomiec:angry:....może po prostu wchodze do złych sklepów, weselicho mam szwagra 2 maja i tak od pół roku szukam sukienki , na allegro nic , bonprixa kicha:baffled: na hali to jakieś takie...na świętojańskiej mam jedną upatrzoną kolor amarant-piekna i nie droga tylko nie wiem czy ten kolor się teraz nosi,ogolnie z moda to ja ostatnio na bakier:-:)baffled:
Iza my tu topimy jakies marznny a i tak wiosny nie widac:-D.....

Do góry