reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

hellooooo:tak:
no pogod okropna, brrr. ale to przeież marzec :dry:

my wczoraj zwrot dostaliśmy i dziś już zamówiłam łóżko dla chłopaków:-D:-p
Łóżko piętrowe JULIA - NOWOŚĆ___od____m_k_z (579344308) - Aukcje internetowe Allegro

bardzo mi się podoba i sama bym sobie w takim pospała:rofl2:narazie tylko dla Emusia dół będzie, a za jakiś czas dołożymy górę, jak już Antoś będzie mógł na dole spać:tak:
uciekam kobiety obiad robić, miłego dzionka, może mi sie też we wtorek uda dotrzeć??a które multikino to przy operze?? o i oczywiście zależy co będą grali;-)
miłego dzionka:tak::-)
Przecudne!! Rewelacja!!!

reklama
Faktycznie świetne łóżko Cris! I długie, nawet jako wyrośnięci nastolatkowe będą mogli na nim spać bez problemu, takie rozwojowe. Podoba mi się też wytrzymałość stelaża - będą mogli sobie po nim skakać do woli i nie połamią (Emuś ;-):-)).

A kino jest w środy o 12, w multikinie przy przystanku skm politechnika, 10 zeta za mamę z dzieckiem.
http://www.multikino.pl/gdansk/innywymiarkina,multibabykino,419.html
a w przyszłą środę będzie "Marley i ja"

Ostatnia edycja:
rewelacyjne te łóżeczko i wygląda bardzooooooooo solidnie :-)

Multikino jest koło opery :-)A w najbliższą środę grają Marley i ja :-)
Ja się wybieram :-)

Czesc dziewczyny, ja rowniez jestem mama z Trojmiasta, a dokladniej z Sopotu i postanowilam dolaczyc do forum. Mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie;-) Pozdrawiam cieplutko

Witam nową koleżanke:tak:
ja też jestem chetna na seansik:-)...jak żadne chorobsko nie dopadnie (tfu tfu..)oczywiściez miłą checia wyrwe się z domku:tak:.
Cris wyrko świetne:szok::tak:.

Kelebek Witamy i zapraszamy do pisania :-)

Ja właśnie skończyłam prasować Grześka rzeczy.Myślałam,że nigdy nie skończę :-(
Zaraz idę do kuchni robić sałatki,bo w lodówce jakieś pustki się zrobiły :-p

Oliwia dzisiaj uczy się chwytać lekkie zabawki i nawet jej to wychodzi :-) chwile potrzyma i pcha do buzi ;-)

A jak Wam minął dzionek?Jak dzieciaczki?

Cześć dziewczynki!

Ana - mam nadzieję, że zdrówko dopisuje i po tamtym spacerku nic Was nie rozkłada? Ja kicham, prycham, coś mnie drapie w gardle, kręci w nosie ale walczę, wcinam rutinoscorbin, zaraz rzucę się na czosnek, może herbatkę z miodkiem i cytrynką. Ale Wy jesteście zaprawieni po norweskim klimacie i taki wiaterek Was nie rusza ;-)

Marciaag - ja także się piszę na kino :-) umówimy się jakoś? Gratuluję nowej umiejętności Oliwci :tak:

Justyno - witamy i zapraszamy do rozmowy :blink: Twoje dziecko ma dość nietypowe imię, skąd ono pochodzi?

No to fajnie, że w kinie tak licznie się spotkamy, oby wszystkim dopisało zdrówko!

A na dworzu znowu śnieg... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Cześć Dziewczyny

iza umówimy się.Będziesz brała swój fotelik??Pytam żebym nie pakowała niepotrzebnie dwóch :-)

U nas nocka super.Wieczorem tylko mała była marudna.W dzień bardzo mało spała i wieczorem był zmęczona,ale jakoś usnąć nie chciała to marudziła.
My dzisiaj wybieramy się na bulwar na spacerek o ile słońce się nie schowa :-)
Teraz czekam na mleczko od krówki,zjem śniadanko ubieram małą i w drogę :-)

Słonecznego dnia

Do góry