reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

mamo w boju niby trzeba mieć działalność,ale...my wchodzimy na kartkę mojego taty,bo kiedyś był w zarządzie wspólnoty mieszkaniowej.Z małymi dziećmi nie można tam wchodzić,bo jest dużo palet i może stać się krzywda,a wiadomo,ze dzieci lubią sobie powchodzić tam gdzie nie wolno.My zostawiliśmy Oliwkę z dziadkami(przed wyjściem ją nakarmiłam),bo Makro widać z okna u moich rodziców-mieszkają na 5 piętrze :-)
Gdybyście kiedyś chcieli pojechać do tego w Gdańsku,a raczej w Przejazdowie to kartę mogę pożyczyć.Ja już takie numery odwalałam,że i w 6 osób wchodziliśmy,a teoretycznie można w 2 no czasami w 3.Ja to wszędzie kombinuje jak koń pod górkę :-)

reklama
Dzień doberek
My już na nogach od 7 :baffled: Oliwia się obudziła i starym zwyczajem postanowiła pogadać z książkami.Podyskutowała prawie 2 godziny i o 8.50 padła i sobie smacznie śpi,a ja już usnąć nie mogę :-(

A jak Wam nocka minęła??

jola pisałaś kiedyś o dziewczynce,która poddusiła się poduszką.Jak ona się czuje??

Idę pod prysznic,śniadanko i zmykamy do cioci na obiadek :-)
Miłej niedzieli

witam
Pogoda nieciekawa , szkoda...:-(
my dzisiaj siedzimy w domku i czekamy na kuznke Czarusia , moze sie troche zajma soba:tak:.
Izus ja wszystkie swoje sprzęty naprawiam w punkcie , ktory jest nie daleko batorego , boczna od świętojańskiej, między sklepem z ciuchami a byłym barem john bull:confused:(chyba tak sie nazywał).nie wiem ile wezma , ale w wakacje mi wyczyscili obiektyw od canona za darmo:szok:.
Cris jesli chodzi o makro , można z dziecmi , ale tylko w niedziele:tak:.Jeśli chodzi o kartę , ja kiedys nie mialam i za jednorazowe wejście zaplacilam 5 zeta, ale nie wiem czy to aktualne.
Minka fajnie , że odpoczywasz od chłopów , relaksuj sie i baw dobrze:-).

Dzięki dziewczyny za cynk, pochodzę, popytam, może da się uratować ten aparacik... mąż wściekły.

Właśnie obejrzałam "Siedem dusz", ależ się pobeczałam.... piękna końcówka choć taka smutna...

Hej

Meldujemy się całe i zdrowe no może poza katarem Oliwki

Wczoraj byliśmy na obiadku w cioci :-) Po obiedzie tatusiowie pojechali na mecz Arki Gdynia ,a mamy zostały w dziećmi :-) Fajnie było bo rozmawiałyśmy sobie w babskim gronie o prawie wszystkim Wróciliśmy do domu po 20 i mała nam padła.Spała 7 godzin non stop :-) Przed chwilką znowu zjadła i dalej śpi :-)

Zaraz idę się ubrać i muszę zrobić pranie,bo jeszcze dwa dni i Oliwa nie będzie miała w czym spać :-p

Miłego mam nadzieję słonecznego dnia

witam sie w ten pochurny - znowy prawie wiosenny dzien
zabiegana jestesm bo jutro wyjezdzamy wiec musze posyzkowac troche rzeczy.
nie lubie sie rozstawac z corcia na dluzej niz kilka godz ale my baaardzoo chcemy
sie wyrwac a duska u babci ma jak w raju, pelno jedzonka co 5min, zwierzeta i wiela chata :tak::tak::tak:
ciekawe czy bedzie tesknic b ja pewnie juz na lotnisku sie rozkelje z tesknoty za moja kluseczka:-(
szkoda tylko ze z ogrodu malo skorzysta przez ta paskudna pogode:baffled: a rodzice wroca za 4dni pelni sil i optymizmu do dalszej pracy:-)

podr papapa

witajcie

no, pogoda paskudna:wściekła/y:ale trzeba zyć dalej:-pja wczoraj miałam dość dzieci, od rana jęczały:angry:o 21 poszłam spać:szok:ale dziś się obudziłam i już sił nabrałam.
za często się nie odzywam, bo robię porządek w rzeczach dzieci, segreguje, fotografuje i na allegro chce wrzucić:tak:kaska sie przyda, bo muszę zrobić letnie zakupy dla dzieciaczków:tak:
Rita z tatą poszła na kontrolę do dentysty, i niestety trzeba wiercić...:-(dziś sobie nie dała nic zrobić i podobno trzeba to robić na siłę:-(nie wiem nie wyobrażam tego sobie:-(kurdę, wszystko przez te leki, które brała:wściekła/y::wściekła/y:

anja: pochwal się gdzie jedzieci??młego odpoczynku, a Nadia napewno będzie się dobrze czuć u babci:-)

fajnie dziewczyny, ze się odezwałyście. dzięki:tak:

dobra uciekam robić obiadek. miłego dzionka

anja miłego wypoczynku Zazdroszczę Ci ja też bym gdzieś sobie pojechała,ale my nie bardzo mamy z kim zostawić Oliwię :-(

mamo w boju ja też ostatnio robiłam porządki w ciuszkach Oliwi i z dwie siatki ubranek poszło do siatki,bo są już za małe :-(
Co do dentysty to jak byłam mała to mi tak dentysta zęba zrobił,że boję się dentysty jak ognia,a w podstawówce chcieli mi wyrwać zęba,a ja nie dałam i mam piękny wpis w karcie..."usunięcie zęba nie powiodło się ze względu na paniczną reakcję pacjentki."-to chyba od tej pory mi zostało,bo zanim dentysta coś zacznie mi robić to ja już wydaję z siebie różne dziwne dźwięki :baffled:
Mam nadzieję,że Rita zmieni jeszcze zdanie

U mnie już 3 pralka pierze ubrania małej,bo prawie wszystkie ma brudne :-p
Zaraz zabieram się z obiad chociaż w ogóle nie mam na niego pomysłu...

Wczoraj zjadłam pomidorową i rybe w sosie beszamelowym i małej nic nie było :-) Czyli zaczynam powoli jeść normalnie :-)

Milego popołudnia

do barcelony:tak:

zwariuje z tesknoty a jeszcze nie wyjechalam;-)mam tylko nadzieje ze moja mama da sbie rade, dobrze,e mycha przesypia noce ladnie:tak:

zdrowia dla chorowitek

reklama
witajcie porannie:tak:
good_morning_6.gif

anja: super, że jedziecie do Barcelony:tak:miłego odpoczunku a Dusi napewno bedzie dobrze u babci:tak:

no, my już na nogach od 6.20:baffled:niebardzo mnie to cieszy, ale co zrobić:no:mężuś do pracy o 6 pojechał, więc dziś sama sie z dziećmi bujam:dry:
pogoda rewelacyjna na spanie, ale mi to raczej dziś nie jest dane:-(mam nadzieję, ze w końcu zacznie być słonecznie:tak:

idę sniadanie robić.. i może kawkę sobie zaaplikuje, żeby się obudzić:dry:póki co chyba bym pospała na stojąco:baffled:

ech...

a jak u Was nocka minęła???:confused:

Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry