Izabell_la
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, jeśli był podobny temat bardzo przepraszam. Przyznaję, że trochę wariuje to moja 2 ciąża, pierwszą poroniłam dlatego teraz tak bardzo przejmuje się o dziecko. Od kilku dni cały czas kłuje mnie brzuch, czuje jakby ktoś wbijał mi nóż w okolice kości ogonowej, czuje również ciągnięcie w pachwinach i w brzuchu. Dziś dosłownie jakby ktoś chciał wyciągnąć mi jajnik. Wiem, że to może być normalne w ciąży, ale zastanawia mnie czy jest jakaś granica tych dolegliwości. Nie jest to ogromny ból ale bardzo się niepokoje, czasem zdarzają się lekki skurcze brzucha, ale je mam od początku ciąży, biorę duphaston. Mój lekarz prowadzący wyprowadził się z miasta. Dziś miałam wizytę u nowego lekarza, profesora. Opowiedziałam mu o swoich dolegliwościach, zaczął się śmiać. Zrobił USG i stwierdził, że serce bije, nic złego się nie dzieje. Dodam, że czekam na wyniki testu panorama, bo wyszło mi wysoki ryzyko trisomii21 na badaniach prenatalnych. Chodzi o to, że od dwóch tygodni towarzyszy mi ogromny stres.