zadowolonaM
Fanka BB :)
Kochani jeśli jesteście z Trójmiasta napiszcie mi która klinikę polecacie Gameta invicta? Szukam dobrego lekarza ginekolog endokrynolog
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To też słyszałam. Ale tak daleko jeszcze nie jesteśmy w działaniach tylko zastanawia mnie czy tam badają zarodki przed, bo to u nas obowiązkowo. Z resztą sama gin nas uczuł na to.Ja jesli chodzi akurat o in vitro to od dziewczyny ginekolożki słyszałam, że poleca bardziej gamete, mniej naciagaja.
Jednak nie wiem jak to się ma w kwestii lekarza endokrynologa ginekologa.
Zostań w Invicta, ale tylko do Gross-Kępińskiej. Polecam serdecznie. Od początku do końca poprowadzi, jest miła, ciepła, rozumie problem, ale tak - złudnych nadziei nie robi. U nas udało się po pierwszej IVF. Zawsze dostępna, trochę tych lekarzy tam przeszłam. Wszyscy polecali Zielińskiego - mocno się przejechałam... IVF zakończona bobasem za 1 podejściem.Sama szukam, choć na razie jestem umówiona na wizytę do invicty. Ale o Gamecie też dobrze słyszałam.
To już mój stary post, zapomniałam o nim, nie pamiętam u kogo byłam bo to wizyta zapoznawcza i się okazało że w dniu badania to w sumie "byłam" w ciazy, wg lekarki nie było wiadomo że doszło do owulacji a kilka dni później miałam test pozytywne i dziś maleństwo jest z nami. Dzisiaj to się śmieje że organizm się orzestarszyl tej całej proceduryZostań w Invicta, ale tylko do Gross-Kępińskiej. Polecam serdecznie. Od początku do końca poprowadzi, jest miła, ciepła, rozumie problem, ale tak - złudnych nadziei nie robi. U nas udało się po pierwszej IVF. Zawsze dostępna, trochę tych lekarzy tam przeszłam. Wszyscy polecali Zielińskiego - mocno się przejechałam... IVF zakończona bobasem za 1 podejściem.