reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Klinika Bocian Szczecin

Kurcze, nie ma nigdzie wytycznych do tego nowego in vitro? Ja zaczynam przygodę… trochę się martwię, że wywalę 20 tys a potem się w czerwcu okaże, że mogłam dostać dofinansowanie… ale czekać do czerwca bo może a może nie to trochę długo :-/
nie ma jeszcze. Gdzieś czytałam doniesienia, że pierwsze założenia warunków i tego co dofinansowanie będzie obejmować mogą być znane pod koniec marca, ale ile w tym prawdy? Ciężko też przewidzieć ile potrwa całą kwalifikacja do dofinansowania, jakie będą wtedy kolejki itd

reklama
U kogo jesteś? Jakiego lekarza? Ja z poznania, szukam pomału innych miejsc ale mam obawy związane z dojazdem czy do Szczecina czy Warszawy, 300km plus koszty../dziś 7dpt test sikany negatyw, bóle jak na okres. W pon beta z krwi ale ja już wiem niestety. Trzeci transfer:(, zero zarodków...wydaliśmy już niezła kwotę...walczymy o rodZenstwo...jeszcze sprobujemy..

nie ma jeszcze. Gdzieś czytałam doniesienia, że pierwsze założenia warunków i tego co dofinansowanie będzie obejmować mogą być znane pod koniec marca, ale ile w tym prawdy? Ciężko też przewidzieć ile potrwa całą kwalifikacja do dofinansowania, jakie będą wtedy kolejki itd
Nooo:/ I czy będzie można korzystać z tego w.miescie innym.niz zamieszkanie...I czy wcześniejsze dofinansowania z miasta nie będą mogli znaczenia..

Mnie najbardziej interesuje kwestia wieku bo przekroczyłam już 40 rok życia…
Yhm, mogliby przesunąć granice...Ty jesteś u dr C.? Ja w tym.roku 39 skończę, amh miałam ponad 2 w zeszłym ale jakoś blastek 3 mieliśmy tylko z 3procedur. Lekarz nie komentuje jakie szanse z racji wieku? Czy amh? Masz niskie czy ok? Jestem ciekawa czy szukają przyczyny czy lecą schematem.

Tak u Ciepieli.
Amh mam 1,87. Na razie nic nie wiem bliżej ponieważ o ile u mnie uda się wywołać owulację to wyniki nasienia męża wyszły fatalnie… póki co walczymy o uzyskanie lepszych parametrów :( 11.03 jedziemy na kontrolę i zobaczymy czy coś się poprawia po zmianie diety i suplementach.

Do góry