Cześć wszystkim. Z partnerem odbyłam stosunek przerywany, z moim wyliczeń wynika, że były to dni płodne. Nie mamy problemu z tym jakbyś wpadli. Miesiączkę powinnam mieć wczoraj. Od trzech dni mam problemy ze snem potrafię nie przespać całej mocy, jem mało, jest mi ciągle gorąco, sucho w buzi. Mam śluz, który nigdy wcześniej nie występował w okresie miesiączki mianowicie konsystencji białka od jajka. Czy któraś was "wpadła". W ten sposób? I czy to już odpowiedni moment na zrobienie testu?
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Ja z mężem nie wpadłam w ciągu ponad 3 lat seksu przerywanego, nawet jak czasem „przypadkowo” podjęliśmy sobie ryzyko dla sprawdzenia Dopiero jak zaczęliśmy się starać to za 4 cyklem się udało w 2 ciąży. Jak jesteś w okolicy terminu @ to zrób test albo po prostu poczekaj na @. Wg mnie te objawy nie są ciążowe. Trudno na tym etapie odróżnić objawy pms od ewentualnych ciążowych.Cześć wszystkim. Z partnerem odbyłam stosunek przerywany, z moim wyliczeń wynika, że były to dni płodne. Nie mamy problemu z tym jakbyś wpadli. Miesiączkę powinnam mieć wczoraj. Od trzech dni mam problemy ze snem potrafię nie przespać całej mocy, jem mało, jest mi ciągle gorąco, sucho w buzi. Mam śluz, który nigdy wcześniej nie występował w okresie miesiączki mianowicie konsystencji białka od jajka. Czy któraś was "wpadła". W ten sposób? I czy to już odpowiedni moment na zrobienie testu?
maszak
Fanka BB :)
Jeśli jesteś po terminie miesiączki i od zbliżenia minęło ok 14 dni możesz zrobić test sikany. Chociaz beta z krwi będzie na 100 % pewna.Cześć wszystkim. Z partnerem odbyłam stosunek przerywany, z moim wyliczeń wynika, że były to dni płodne. Nie mamy problemu z tym jakbyś wpadli. Miesiączkę powinnam mieć wczoraj. Od trzech dni mam problemy ze snem potrafię nie przespać całej mocy, jem mało, jest mi ciągle gorąco, sucho w buzi. Mam śluz, który nigdy wcześniej nie występował w okresie miesiączki mianowicie konsystencji białka od jajka. Czy któraś was "wpadła". W ten sposób? I czy to już odpowiedni moment na zrobienie testu?
Edit:
ciąża z przerywanego jest możliwa, ale u mnie sie nigdy nie zdarzyła.
Ostatnia edycja:
P
pooola
Gość
Jesetm w okolicach miesiączki powinna być wczoraj 24.02 albo dzisiaj. Narazie ani widu ani słychu. Test sikany robiłam dzisiaj rano, ale jedna kreseczka. Czy jeśli dzisiaj się nic nie pojawi pójść jutro rano na betę mimo testu negatywnego? Miłej niedzieli
reklama
Mi by się nie chciało, poczekałabym na okres lub zrobiła kolejny test sikany.Jesetm w okolicach miesiączki powinna być wczoraj 24.02 albo dzisiaj. Narazie ani widu ani słychu. Test sikany robiłam dzisiaj rano, ale jedna kreseczka. Czy jeśli dzisiaj się nic nie pojawi pójść jutro rano na betę mimo testu negatywnego? Miłej niedzieli
Podziel się: