reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy ruchy maleństwa?

reklama
Gratulacje Ida i zyczenia jak najwiekszej ilosci kopniaczkow :)
U mnie maly dal popis umiejetnosci wczoraj, az mi caly brzuch falowal ;D, wiec juz na dobre sie uspokoilam  :)

Gratulacje ida:) Mój Misiek kopie jak piłkarz jakiejś lepszej drużyny piłkarskiej:) Rano ŁUPS ŁUPS ŁUPS później leniuchowo śpi, po obiadku znów ŁUPS ŁUPS ŁUPS no i znów śpi a wieczorem to już istny trening :) No i jeszcze czasem w nocy:)

Moja mała wczoraj coś leniuchowała do czasu aż mama zjadła kawałek ciasta zaczęły się kopniaczki a dzisiaj razem ze mną od 6.00 rano jest na "nogach"
i chyba jej się nie spodobało takie wczesne wstawanie (mi zresztą też nie ) bo jak mi po boku kopa dała to ho ho :) ;) a niech sobie kopia cudne to uczucie!!

Ida gratuluje!!!!
Dziewczyny jak ja sie wczoraj przestraszyłam......po obiadku położyłam sie na chwile i mój mąż zauważył,że mam jakąś gule na brzuchu (on tak to określił) wyglądało to jak jakiś guz cholernie twardy w dotyku.Pomyślałam ,że pewnie coś nie w porządku z macicą,zaczełam panikować,aż nagle poczułam jak ,,coś,, sie w środku przewraca i ,,guz,,zniknął.
Niezłego stracha napędziła mi ta moja córeczka!!!!!!
Spotkalo WAs coś takiego??????

reklama
Hmm Anetko nie martw się u mnie wprawdzie nie było aż tak bardzo widac guza ale poczułam raz twarda gulę pod żebrami jak dotnęłam
tego miejsca dostałam kopniaczka i po chwili już nie było nic chyba Olcia piętkę przesunęła ;) wiec to naprawde nic złego!!

Wczoraj koleżanka mama 6miesiecznego Wojtusia powiedziała że w 8-9 miesiacu to bedziemy widziały ruchy dzidzi pod skórą jak w filmach grozy ;D
ponoć normalnie cała skóra faluje na brzusiu i małe bejbi razem z nią - nie moge sie doczekac :)

Do góry