reklama
dynia
papla maniakalna
Na początku to nie chciałam nawet słyszeć o jakimkolwiek drugim dziecku :
A teraz to już w każdej chwili mogę mieć, jak się samo zdarzy to będzie super.
A tak świadomie, to chciałabym mieć dopiero wtedy, kiedy Igunia wyrośnie z wózka. Problemem jest przecież wyjść jednej osobie z dwoma wózkami, a drugim istotnym problemem jest brak miejsca w mieszkaniu na dwa wózki. No i mojej mamie lżej by było bawić jedno dziecko, więc babcia będzie z Karolkiem ;D ;D ;D ;D ;D w domu a Iga w tym czasie w przedszkolu. Ciekawe jak to wyjdzie w praniu :laugh: :laugh:
A teraz to już w każdej chwili mogę mieć, jak się samo zdarzy to będzie super.
A tak świadomie, to chciałabym mieć dopiero wtedy, kiedy Igunia wyrośnie z wózka. Problemem jest przecież wyjść jednej osobie z dwoma wózkami, a drugim istotnym problemem jest brak miejsca w mieszkaniu na dwa wózki. No i mojej mamie lżej by było bawić jedno dziecko, więc babcia będzie z Karolkiem ;D ;D ;D ;D ;D w domu a Iga w tym czasie w przedszkolu. Ciekawe jak to wyjdzie w praniu :laugh: :laugh:
Kachna321bum
Fanka BB :)
A my wczoraj idąc spać ( ) rozmawialiśmy o siostrzyczce dla Jasia to znaczy Piotrek mówił, że ma być z lutego, a ja że z maja i mi wyszło, że możemy zaczynać
Ale jednak dobrze, że szans na to nie ma
Ale jednak dobrze, że szans na to nie ma
Aska K
Mama Marcelka:)
hehhe, oj ja sobie na razie tego nie wyobrazam. Musze sie najpierw nacieszyc Marcelkiem, a potem, czyli za jakies 4-5 lat pomyslimy o rodzenstwie. No bo jak tu wytlumaczyc rocznemu dziecku, ze mama nie moze go wziac na raczki, pohustac, poturlac sie, bo jest w ciazy...pewnie wszystko mozna, ale jakos chce sobie i dziecku tego oszczedzic
Zaczynam dzialac za 4 lata no moze 3
Zaczynam dzialac za 4 lata no moze 3
Aska K
Mama Marcelka:)
Misia, tak samo jak mozna targac np 15 kg torby z zakupami
reklama
W gazecie przeczytałam list od babki która ma 6 miesieczne dziecko ( jak my) i chce zajść w ciaże pytała co z karmieniem piersią
czy to nei zaszkodzi dziecku w brzuszku .. kurcze ja póki co z 2 lata się wstrzymam podobnie jak Magduska aż sie przeprowadzimy
do większego lokum ;D
czy to nei zaszkodzi dziecku w brzuszku .. kurcze ja póki co z 2 lata się wstrzymam podobnie jak Magduska aż sie przeprowadzimy
do większego lokum ;D
Podziel się: