reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy najwcześniej test ciążowy?

Oł maj gasz.... ładna gromadka. Jakby mnie bylo stać na opiekunkę moglabym miec tyle. Ale z racji, iz nie. To dziękuję, na dwójce zakończę działania.

Pewnie, każdy ma inaczej;) nam czegoś brakowało:) mieliśmy zakończyć starania na 3cim, ale po fałszywie pozytywnym teście w zeszłym miesiącu tak się nastawiliśmy, że az było smutno, że wtedy nie zaskoczyło;) najstarsza ma 6.5, później 4.5, 3 no i teraz bejbi ;) nie mamy niani, ale dzieciaki chodzą do przedszkola, więc tyle oddechu;) ja na etat, mąż etat plus działalność, babcie daleko, ale jakos się kręci:)

reklama
Pewnie, każdy ma inaczej;) nam czegoś brakowało:) mieliśmy zakończyć starania na 3cim, ale po fałszywie pozytywnym teście w zeszłym miesiącu tak się nastawiliśmy, że az było smutno, że wtedy nie zaskoczyło;) najstarsza ma 6.5, później 4.5, 3 no i teraz bejbi ;) nie mamy niani, ale dzieciaki chodzą do przedszkola, więc tyle oddechu;) ja na etat, mąż etat plus działalność, babcie daleko, ale jakos się kręci:)
Ważne, że wszystko jest po twojej myśli wiem co to znaczy fałszywy test :( . I oby było ❤️

Do góry