reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

mama przykro mi:-( moze w następnym cyklu się uda:-) trzymam kciukasy&&&&&&&&&&&&;-)
a ja się właśnie wpachniłam;-) w kąpieli przed panem doktorkiem:-) muszę jeszcze włosy wysuszyć;-)

reklama
Mama, trzymam kciuki! Nigdy nic nie wiadomo! :)
Kamia - powodzenia u ginka ;)

ja sie sfrustrowalam chorobskiem mojego, kurde, owulka jak sie patrzy a jego wzielo na chorowanie.. ! Zawsze pod gorke! Grr.
Nie ten cykl to nastepny :)

jaga21 pewnie nic na siłę:-) jakoś tak nie humanitarnie chorego eksploatować;-) chcociaż kiedys czytałam że przytulanki dobrze działają jak coś zaczyna nas łapać;-)

Witajcie z rana!
Kamia ja mam tak samo jak Ty, budzę się w okolicach 4 rano i kręcę się po łóżku aż do 7, później śpie do 12 - masakra.
Kahaka mogę jedynie współczuć, ale głowa do góry, teraz najmniej potrzebne Ci są zmartwienia. Tak już w życiu bywa, każda z nas ma swoje problemy, i dla każdej z nas są one najważniejsze. Ale pamiętaj nie możemy się poddawać. Ja pomimo że nie jestem nauczycielką to raz w tygodniu udzielam korków z matmy 2 gimnazjalistom, tanio biorę bo po studiach nie jestem, ale zawsze to jakieś pieniążki a i chłopaki zadowolone bo dobre oceny przynoszą. Głowa do góry. Zawsze pozostaje perspektywa urzędu pracy, tam dostaniesz zasiłek, mały to grosz ale zawsze cosik.
Karolciak a kiedy Ty masz termin spodziewanej? Ja robiłam teścior dzień przed i to jeszcze o 21 i wyszedł.

Dziewczynki a ja robię czekoladowe muffinki :) Tym razem w specjalnych foremkach więc mam nadzieję, że wyjdą jak należy :) Jutro mam kolędę więc chcę coś upiec i stąd te muffinki

reklama
Cześć dziewczynki
U mnie jak nie urok to sraczka :-( Plamienia mam od wczoraj wieczora. Koleżanka mnie pociesza, że to dlatego, że jestem w terminie @ i może tak się zdarzyć. Zaaplikowałam sobie większą dawkę luteiny i idę się położyć.
Kamia, czekam na wieści od gina.

Do góry