reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kahaka sorki przeczytałam zakodowłam potem przeczytałam kolejny i mi sie cosik pochrzaniło. Prawda że teraz to problem ze znalezieniem pracy będzie nie mały,ale wszystko sie ułozy zobaczysz;-). U nas pracuje tylko M kredty tez mamy ,bo kto ich nie ma??Dom nie wykończony pokoje sa ale co z tego?? Po trochu damy rade :tak:.

Mononoke a kopa w dupe chcesz ?? Nie szukaj dziury w całym!!!! Z kaszlem w pierwszym trym cięzko może lepiej idz do lekarza

reklama
Eeee ja tam zakaszle kilka razy na dzien jak mi za duzo fuj fujow z nosa do gardla poleci :p A tak to zdrowiusienka jestem, chyba najzdrowsza od wrzesnia :D

kahaka dziewczyny staraja sie Cie pocieszyc. Kochana, kredyt ma ubezpieczenie, umowa musi zostac przedluzona minimum do porodu, a jesli ja mialabym watpliwosci czy wszystko z moimi dzidziusiami jest w porzadku wzielabym nawet wolne w pracy i poleciala do gina. Postaraj sie moze choc na chwilke nie myslec o swoich obawach i domyslach, bo po pierwsze nie sa potwierdzone, a po drugie i chyba wazniejsze- Twoj dzidzius odczuwa to ze zwielokrotniona sila. Trzymam kciuki

Dziękuję dziewczyny za pocieszenie. Może macie rację, jakoś to będzie. Ale przeraża mnie ta perspektywa nic-nie-robienia.
Libby, nie czytałaś uważnie-moja umowa NIE ZOSTANIE PRZEDŁUŻONA.

kahaka, jesli Twoj pracodawca oglosil upadlosc lub sa zwolnienia grupowe to nic nie poradzimy. Ale jesli np., dostalas wypowiedzenie i w okresie wypowiedzenia dowiedzialas sie o ciazy, to jest to sprawa bardzo dyskusyjna. Nie napisalas wczesniej o co dokladnie chodzi, wiec trudno mi sie wypowiedziec. Moge jedynie poradzic, ze ciaza jest wg. KP stanem szczegolnym, podczas ktorego jestes specjalnie chroniona. Radze poradzic sie jak najszybciej w Pipie w Twojej miejscowosci, no i przyspieszyc wizyte u ginekologa. Zycze spokoju ducha

Libby-chodzi o to, że kahaka pracowała na czas określony-na zastępstwo za kogoś... i za tydzień zastępstwo się kończy... więc w tej kwestii nie można nic zrobić...

Libby-chodzi o to, że kahaka pracowała na czas określony-na zastępstwo za kogoś... i za tydzień zastępstwo się kończy... więc w tej kwestii nie można nic zrobić...

yhm, martusia85 dziekuje za wyklarowanie sytuacji. Nie slyszalam i nie pamietam co w takiej sytuacji ani z zajec , ani od znajomych. A jestescie pewne??? W kazdym razie ja naleze do osob, ktore musza wszystko, wiec poszperam, poszukam w notatkach, jutro popytam..... moze jednak cos sie da zrobic.... odezwe sie jak sie czegos konkretnego dowiem. Sciskam mocno, glowa do gory kahaka. Jak sie nie da nic zrobic bedziemy kombinowac Tobie prace chocby przez neta, jak to juz ktoras z kobitek napisala.

reklama
Do góry