reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
dziewczyny kochane niestety tak jest, ze chyba cała ciąża to okres kiedy się stresujemy:-( a myslicie, że ja teraz nie umieram ze strachu? schizy bo dzidziuś nie kopie, schizy bo mocno kopie to może się dusi i coś jest nie tak, kolejne usg super zobaczę maleństwo ale chwila żeby wszytsko było ok, o są dwie nóżki ale lekarz coś długo milczy przy mierzeniu przezierności, o powiedział że w normie ale potem w domu i tak zamartwiam sie czy się moze nie pomylił itp itd:confused: zwariować można:eek: dlatego staram się sobie tłumaczyć że zamartwianie się nic nie pomoże, a dzidziuś czuje jak mama się denerwuje co nie znaczy, że nie wsłu****e się w swoje ciało żeby czegoś nie przegapić;-)i z wami jest podobnie kochane mamuśki:-)
kahaka to ja Cie tulę babusie kochany:-)

Kahaka ja Cię zawsze pocieszę :*
Martusia kupiłam body niemowlęce.

Załączniki

• Zdjęcie0007.jpg
    Zdjęcie0007.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 27
Karolciak nie mogłam przejść obojętnie i musiałam kupić:-)
To moje tempki:
26.12-okres (1)
27.12-okres(2)
28.12-okres(3)
29.12-okres(4)
30.12-okres(5)
31.12-36,25(6)
01.01.2011-36,70(7)++
02.01-36,48(8)
03.01-36,41(9)
+- przytulanki
()- dc

karolciak, oby tak było jak mówisz.

Póki co juz kolejny tydzień żyję w stresie, że coś nie tak z ciążą. Na pierwszym usg był tylko pęcherzyk, więc nie wiadomo co teraz zobaczę. A brak objawów wcale nie jest zawsze dobrym znakiem - wręcz przeciwnie, zwykle świadczy o jakiś nieprawidłowościach....
Niestety (albo stety) trudno jest wam mnie zrozumieć - po poronieniu człowiek jest wydaje mi się bardziej przewrażliiony niż kobieta w pierwszej praidłowej ciązy.

Napewno jest tak jak mowisz ze po poronieniu jest gorzej... ale to moze przynnajmniej betke zrob zeby sie przekonac czy wszytsko oki? skoro wizyta dopiero pozniej? ja jeszcze nie bylam w ciazy ale pewnie tak jak Kamia mowi cala ciaza to sres o malenstwo czy w brzuszku wszytsko na swoim miejscu i sie dobrze dzidzia rozwija..

reklama
Nie mam kiedy zrobić bety, bo laboratorium u nas czynne od 7 do 10, a ja wtedy jestem pracy. A zresztą teraz to już nie ma sensu, jak za tydzień idę do gin.

Do góry