reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Cześć dziewczynki :-)
Jak mija dzień? Ja dziś byłam w pracy, masakrycznie mi się dziś nic nie chciało, ale nie miałam wyjścia heh.
Aleście się rozpisały hohoho.
karolciak bardzo bardzo mocno trzymam kciuki. Mam nadzieję, że Ci się udało, to nie będziesz nam już marudzić :-p
blondplatyna, biedulko, zamartwiasz się zupełnie niepotrzebnie. W pierwszej ciąży ruchy ponoć czuje się dopiro około 20 tyg, więc masz jeszcze czas. :tak:

Właśnie odezwała się do mnie dziewczyna, u której pracowałam ze 3 lata temu (w prywatnym żłobku), że ma jakieś braki w papierach i ma zamiar mnie jutro odwiedzić :wściekła/y:jakoś nie mam ochoty się z nią widywać.

Czesc dziewczynki,

Dzieki za porady, kochane jestescie :*
Blondplatyna ciesze sie ze wrocilas i mam nadzieje ze zostaniesz z nami na dluzej a nie uciekniesz znowu

karolciak ja objawow nie mialam, tylko mnie straszliwie brzuch bolal, takie ciagniecie, i bylam na 1000000000000000000% przekonana ze to na @, piersi sie w sumie nie zmienily, mialy tylko wiecej zylek widocznych ale ja tak mam co miesiac przed @. Jem teraz wszystko, ale dopiero popoludniu jak mi przejda mdlosci - dzisiaj trwaly do 12 :/

Ja dzisiaj tylko na chwilke bo mam mase roboty i sie zle czujeeeee
To mozliwe zeby miec mdlosci juz w 5tc? (tzn dzisiaj 4t 3dz) bo od 3 dni rano to tylko marze o tym zeby jak najszybciej pooddychac w muszli klozetowej :/ MOze cos jest nie tak? nie za szybko te mdlosci?

Dzwonilam dzisiaj do ginka i umowilismy sie na nastepna srode na 19:30 :) Troche ponad tydzien, czyli tak jak myslalam 5tydz 5 dz jak do niego pojde, chyba ze z usg wyjdzie cos innego. Kazal mi zrobic morfologie, mocz, cukier (to glukoza nie?:D), beta hcg, gr krwi z rh i narazie tyle bo toxo juz robilam w sierpniu :)

Witaj Kahaka!
Każda z nas w ciąży ma swoje zmartwienia, Ty też przecież martwisz się brakiem objawów, a ja Ci cholernie zazdroszczę, u mnie 17 tydzień a wymioty cały czas mnie męczą. I jak tu się cieszyć świetnym samopoczuciem? A tak wogóle to jak Twoje samopoczucie?

Stresuje sie ze znowu nie doczekam do wizyty, ze znowu poronie, sprawdzam za kazdym razem jak jestem w lazience czy wszystko ok .... martwi mnie ze mdlosci mam tak wczesnie, ze piersi specjalnie nie rosna, ze nie jestem jakos bardziej senna, ze to i tamto, a przede wszystkim ze nie moge jeszcze zobaczyc fasolki i dowiedziec sie ze jest ok i wiesz.... ehhh jade do miasta na korki :/

reklama
Basia, to że masz objawy to akurat dobry znak, to znaczy że HCG rośnie. A może bliźniaki masz? ;-) Ja też za każdym razem w kibelku sprawdzam, czy nie ma krwi :dry:Stresuję się jak nie wiem co tym brakiem objawów. Chyba taki już nasz los, żeby się martwić...:confused:

Do góry