mamaGabisi
Fanka BB :)
nie wiem, bo keratyny sprzedaja tylko profesjonalistom, ja kojarzę winogronową i czekoladową a ten szampon i odzywka co mam nazywają się ouro glow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam się. No ja robiłam właśnie na amazon keratin, bo oni się specjalizują w keratynowym prostowaniu i w ogóle ich produkty można sobie kupić do domowej pielęgnacji. Po zabiegu jak znalazł )) Ale można też ich używać na każdych włosach. Wtedy będą po prostu zdrowsze i lepiej odżywioneEfekt jest zacny, wręcz oszałamiający. Ja wreszcie po 2 latach zbieram się do fryzjera i kusi mnie kratyna, juz teraz online zamówiłam sobie szampon i odzywkę Amazon Keratin - takie bosko złote i to jest jakosć, jakiej nie znajdzie się w Rossmamnach itp.
Zabieg wystarcza na minimum 4 miesiące, ale z tego co wiem może się utrzymywać pieknie i pół roku. Wszystko zależy od rodzaju włosów, ich kondycji... Ja robiłam pod koniec kwietnia i to moja pierwsza keratyna Jak na razie efekt cały czas jest taki czyli super Z tego co mówiła mi pani fryzjerka, jak zacznie powoli schodzić to po prostu włosy zaczną wracać do swojego dawnego wyglądu i nic poza tym. Np. ja miałam problem, bo mi się puszyły, a teraz są takie jedwabiste i lejące.WOW! Efekt powalający! A jak już ten efekt mija w jakim stanie są włosy? Faktycznie je to odżywia? Czy nie jest tak, że wymagają co i rusz ponownego zabiegu?
powiem Ci, że ja po 3 miesiącach od keratyny jestem zdania, że moje włosy wymagają mniej pielęgnacji. Są sprężystei błyszczące, jakbym wyszła od fryzjera wczoraj. Ale używam Amazon Keratin ma swoją renomę marka i nie powiem, na pewno słuszną. Polecam i keratyne, i keratynę AmazonWOW! Efekt powalający! A jak już ten efekt mija w jakim stanie są włosy? Faktycznie je to odżywia? Czy nie jest tak, że wymagają co i rusz ponownego zabiegu?
jestem z zawodu instruktorką fitness i mimo ultra aktywnego trybu życia zabieg utrzymał mi się 7 miesięcy - może nie idealnie twak, jak w dniu wyjścia od fryzjera, ale na pewno włosy mają zdecydowanie mocniejszą strukturę.Zabieg wystarcza na minimum 4 miesiące, ale z tego co wiem może się utrzymywać pieknie i pół roku. Wszystko zależy od rodzaju włosów, ich kondycji... Ja robiłam pod koniec kwietnia i to moja pierwsza keratyna Jak na razie efekt cały czas jest taki czyli super Z tego co mówiła mi pani fryzjerka, jak zacznie powoli schodzić to po prostu włosy zaczną wracać do swojego dawnego wyglądu i nic poza tym. Np. ja miałam problem, bo mi się puszyły, a teraz są takie jedwabiste i lejące.