LolaLolina
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 18 Kwiecień 2018
- Postów
- 310
Hej. Może i głupie pytanie ale niestety nie moge w necie znaleźć odpowiedzi. Rozszerzam córkom dietę. Na początku sama mieliłam kasze jaglaną i ryż po czym chwile gotowałam na wodzie dodawałam mleka i już.
Potem na probe kupiłam 2 gotowe kaszki bio. W składzie mają mąki: pełnoziarnista jaglana, mąka kukurydziana, grysik ryżowy
Kaszek tych jak wiadomo się nie gotuje. Zalewa się je wodą, dodaje mleka i voila!
Teraz moje pytanie. Czy jak kupie czyste mąki w sklepie to będzie to samo? Czy trzeba je gotować? Jaka jest tóżnica?
Potem na probe kupiłam 2 gotowe kaszki bio. W składzie mają mąki: pełnoziarnista jaglana, mąka kukurydziana, grysik ryżowy
Kaszek tych jak wiadomo się nie gotuje. Zalewa się je wodą, dodaje mleka i voila!
Teraz moje pytanie. Czy jak kupie czyste mąki w sklepie to będzie to samo? Czy trzeba je gotować? Jaka jest tóżnica?