reklama
aga_karmel
Zaciekawiona BB
Czy masze maleństwa piją mleko Nutramigen? Mój synek w ogóle nie chce go pić .Próbowałam je trochę osłodzić ale nie pomogło.
moje dziecko piło Nutramigen i na początku mu nie smakowało (bo prawdę mówiąc jest okropne), ale potem się przyzwyczaił i nie dodawaj cukru do tego mleka, bo to napewno nie pomoże , a moze jedynie zaszkodzić...
Witaj Gingger
ja też karmię pół na pół, my uzywamy Bebilonu - okazał się najlepszy z tych mleczek, których próbowałam, a były to Bebiko i Bebiko Omneo. A Ty nie jesteś zadowolona z Humany? Jeżeli już jakiś czas karmisz Humaną i wszystko jest w porządku, to chyba nie ma co zmieniać... Co do ilości to teraz podaję po 120-140 ml na porcję, około 4 razy dziennie(w zależności czy gdzieś wychodzę), ale jakiś czas temu zjadał nawet 200 w ciągu godziny : i ulewał strasznie, jak chcieliśmy mu ograniczyć to dostawał 4 razy po 100 przez krótki czas, bo mu to nie wystarczało
W jakim wieku jest Twój maluch?
pozdrawiam
ja też karmię pół na pół, my uzywamy Bebilonu - okazał się najlepszy z tych mleczek, których próbowałam, a były to Bebiko i Bebiko Omneo. A Ty nie jesteś zadowolona z Humany? Jeżeli już jakiś czas karmisz Humaną i wszystko jest w porządku, to chyba nie ma co zmieniać... Co do ilości to teraz podaję po 120-140 ml na porcję, około 4 razy dziennie(w zależności czy gdzieś wychodzę), ale jakiś czas temu zjadał nawet 200 w ciągu godziny : i ulewał strasznie, jak chcieliśmy mu ograniczyć to dostawał 4 razy po 100 przez krótki czas, bo mu to nie wystarczało
W jakim wieku jest Twój maluch?
pozdrawiam
Gingger jesli twojemu dziecku smakuje Humana i nic mu po niej nie jest to nie zmieniaj. Nie sugeruj sie ze któres tam dziecko je inne mleczko. Ja daje bebiko bo w szpitalu położne zaczeły mu go podawać i nic mu nie było a ja nie chciałm zmieniac bez potrzeby.
Ja karmię tylko sztucznie, na dobe wychodzi mi ok 700ml + do tego herbatki soczki i kilka łyżeczek deserku
Ja karmię tylko sztucznie, na dobe wychodzi mi ok 700ml + do tego herbatki soczki i kilka łyżeczek deserku
Asik i Julia
sierpień 2007
Dziewczyny sporo z Was karmi mlekiem Bebiko więc :
W Makro Cash And Carry jest tereaz promocja (trwa do 13 marca) na Bebiko 2 kosztuje 8.12 za kartonik. nie trzeba kupować w zgrzewkach tylko ile się chce....
W Makro Cash And Carry jest tereaz promocja (trwa do 13 marca) na Bebiko 2 kosztuje 8.12 za kartonik. nie trzeba kupować w zgrzewkach tylko ile się chce....
Asik i Julia
sierpień 2007
jest r ozwnież peomocja na Bebiko w Tesco -kosztuje 8,19 za sztukę
reklama